Huomaa! Kurssikuvaus vahvistetaan kahdeksi lukuvuodeksi kerrallaan ja esimerkiksi osaamistavoitteet, arviontimenetelmät ja keskeinen sisältö pysyvät pääsääntöisesti samana. Kullakin toteutuskerralla voidaan kuitenkin kurssiesitteen avulla tarkentaa ja muuttaa kurssin toteutustapaa, kuten kontaktiopetuksen järjestämistapaa, arviointimenetelmien painotusta tai materiaaleja.

OSAAMISTAVOITTEET

The course is taught in Swedish.

Opiskelijalla on kurssin suoritettuaan sujuva ruotsin kielen kieli- ja viestintätaito. Opiskelijalla on myös julkishallinnon henkilöstöltä vaadittava ruotsin kielen taito (ks. kielitaitolaki 424/2003). Kurssilla opitaan selviytymään talouselämän eri tehtävistä ruotsiksi niin kirjallisesti kuin suullisesti, tuottamaan kirjallisia ja suullisia tekstejä talouselämän keskeisiltä aloilta, ymmärtämään alan ruotsalaisia ammattilehtiä ja muiden medioiden tarjontaa ruotsiksi sekä toimimaan vuorovaikutteisesti. Kurssilla arvioidaan sekä kirjallinen että suullinen kielitaito.

Laajuus: 3

Aikataulu: 08.03.2021 - 26.03.2021

Vastuuopettaja (voimassa 01.08.2020-31.07.2022): Joan Lofgren

Vastuuopettaja (koskee tätä kurssikertaa): Hannele Airio, Hannele Airio

Kurssin yhteystiedot (koskee tätä kurssikertaa):

Kurssin CEFR-taso (koskee tätä kurssikertaa):

Opetuskieli ja suorituskielet (voimassa 01.08.2020-31.07.2022):

ruotsi

SISÄLTÖ, ARVIOINTI JA KUORMITTAVUUS

Sisältö
  • Voimassa 01.08.2020-31.07.2022:

    Opintojakso Ruotsinkielinen yritysviestintä/Swedish Business Communication muodostaa kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon sisällytettävät ruotsin kielen vähimmäisopinnot. Kurssilla luetaan itsenäisesti talouskielen tekstejä ja tehdään omatoimisesti teksteihin pohjautuvia suullisia ja kirjallisia harjoituksia sekä syvennetään talouden erikoiskielen osaamista suullisesti ja kirjallisesti. Kurssilla kommunikoidaan vuorovaikutteisesti sekä talouselämän että sosiaalisen elämän tilanteissa.