Topic outline

 • Näiltä sivustoilta löydät tietoa Aalto-yliopiston ympäristöopetuksesta. Sivusto ensisijaisena kohderyhmänä ovat kemiantekniikan opiskelijoiden lisäksi kaikille  ”Teollisuus ja ympäristö”-sivuaineen opiskelijat. Sivustolle ovat toki tervetulleita kaikki muutkin Aalto-yhteisön ympäristöopiskelusta kiinnostuneet jäsenet.

  Kirjautuneena käyttäjänä saat sähköpostiisi tästä tilasta lähetettävät News forum- viestit ja voit osallistua sivustolla mahdolliseen keskusteluun liittyen ympäristöopetukseen.

  Mikäli haluat kirjautua lähetä sitä koskeva pyyntö sähköpostilla Timo Laukkaselle, jonka Aalto-osoitteen alkuosa on T.Laukkanen. Laita nimesi ja opiskeijanumerosi viestiin.

 • Sivuaine on tarkoitettu ensisijaisesti tekniikan kandivaiheen opiskelijoille, mutta se sopii myös muille korkeakouluopiskelijoille tai avoimen korkeakoulun opiskelijoille, joilla on vähintään hyvät lukiotason kemiantiedot.

  Sivuaine johdattaa opiskelijan teolliseen toimintaympäristöön erityiset kestävän kehityksen näkökulmasta. Samalla hahmottuvat tekniikan keinot ja mahdollisuudet vastata ympäristösuojelun haasteisiin ja yhteiskuntavastuullisen toiminnan periaatteet.

 • Not available unless any of:
  • Your Email address contains @aalto.fi
  • Your User account contains (use: aalto.fi) contains aalto.fi

  Kemiantekniikan kandidaattiopinnot antavat hyvän luonnontieteellis-teknisen pohjan rakentaa ympäristöosaamista, kun niitä täydennetää ympäristöalaan liittyvällä sivuaineella tai valinnaisiin opintoihin liitettävillä ympäristöalan kursseilla. Ympäristöosaamista voi edelleen syventää kemiantekniikan maisteriohjelmaan liitettävillä valinnaisilla kursseilla.

  Oheiseen liitetiedostoon on koottu kemintekniikan opiskelijoille sopivia kursseja, joista voi koostaa liittyviä ympäristöosaamiseen tähtääviä opintopolkuja.