Topic outline

 • Nämä MyCourses-sivut on tarkoitettu maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelman maisterivaiheen opintojen ohjaukseen ja erityisesti henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) laatimisen avuksi. 

  Vuodesta 2021 lähtien kaikki opiskelijat tekevät HOPSinsa SISU-järjestelmässä. 


  Näille MyCourses-sivuille rekisteröityminen vaatii kurssiavaimen, jonka kaikki maisterivaiheen opiskelijoiksi maisema-arkkitehtuuriin hyväksytyt saavat sähköpostitse opintokoordinaattorilta.  • Forum icon
   KYSYMYSPALSTA - HOPSiin liittyvät tutkinnon sisältökysymykset Forum
   Not available unless: You are a(n) Student

   Jos HOPS:ia tehdessä tulee joitakin tutkinnon sisältöön liittyviä kysymyksiä, ne tulee esittää tällä kaikille avoimella keskustelupalstalla viimeistään 15.8. 2023. 

   HUOM! Kysymyksiin saa lähtökohtaisesti vastaukset vain tältä palstalta. 

   Katso aiemmat kysymykset palstalta, jos vaikka joku on jo kysynyt samaa asiaa :)

   Ole ajoissa kysymystesi kanssa, esitä ne vaikka jo ennen kesälomia! Kysymyksiin vastataan sitä mukaa kun niitä tulee (lomakausi huomioiden) TAI viimeistään perjantaina 18.8.2023. 

   Lisäksi voit tarvittaessa (jos henkilökohtaisia kysymyksiä) varata keskusteluajan akateemiselle ohjaajallesi. 

   SISU-hopsin teknisissä kysymyksissä voit pistäytyä LESin järjestämillä yleisillä SISU-klinikoilla, joita järjestetään syksyn mittaan. 

   Tiedot klinikoiden ajankohdista päivittyvät Aalto.fi:hin: https://www.aalto.fi/fi/ohjelmat/arkkitehtuurin-maisema-arkkitehtuurin-ja-sisustusarkkitehtuurin-maisteriohjelma/opintojen-suunnittelu


   HUOM! Tätä palstaa voi käyttää myös mahdollisiin kysymyksiin liittyen maisteriopintoihin. Niitä saattaa olla myös lukukauden aikana.

   Kysy täällä yleisesti kaikki koskevia kysymyksiä. Henkilökohtaiset opintosuunnitelmaa tms. koskevat kysymykset tulee esittää joko Niinalle tai omalle akateemiselle ohjaajalle. 

   Huom! Diplomityöhön ja diplomityöprosessiin liittyvät kysymykset kannattaa esittää Thesis Seminar- kurssin My Coursesissa. Jos et ole kurssilla, pyydä kurssin koordinaattorilta (annaleena.puska at aalto.fi), että sinut lisätään kurssin MyCoon. Diplomityöhön liittyvä info jaetaan ko. kurssilla.


  • Täältä löydät tiedon, kuka on akateeminen ohjaajasi lukuvuonna 2023-24