Topic outline

 • Tervetuloa työpajaan!


  Kun olet ystävällinen itselleen, voit elää täydesti, pelkäämättä eikä uuvu. Ystävällisyys itseä kohtaan toimii polkuna menestykseen, koska ystävällisyys auttaa sinua suuntautumaan uudelleen kohdatessasi esteitä ja vaikeuksia.

  Myötätunto auttaa paremmin kuin kova itsekritiikki, vaikka oletkin ehkä tottunut ajattelemaan, että olemalla ankara itsellesi pääset parhaisiin suorituksiin. Myötätunnon puute saattaa näkyä perfektionismina, omien saavutusten vähättelynä tai vetkutteluna ja näin estää sinua olemasta paras mahdollinen itsesi!

  Työpajassa teemme mindfulness-harjoituksia, joiden avulla voimme kehittää hyväksyvää ja myötätuntoista suhtautumista itseen sekä keskustelemme tietoisen läsnäolon taitojen soveltamista itselle myötätuntoisempaan opiskeluun.

  Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja auttaa meitä havainnoimaan ympäristöä sekä omia ajatuksia, tunteita ja kehon tuntemuksia juuri sellaisina kuin ne ovat. Mindfulness- harjoittelu auttaa kehittämään hyväksyvää ja ystävällistä suhtautumista itseen.

 • Not available unless: Your User account contains (use: aalto.fi) is aalto.fi

  Tästä kansiosta löydät viikoittaiset kotiharjoitukset. Harjoituksia on tarkoitus tehdä noin puoli tuntia joka päivä, mikäli haluat saavuttaa mindfulness-harjoittelun tutkittuja hyötyjä. Voit kuitenkin suunnitella harjoittelun omien tavoitteidesi mukaan.