Topic outline

  • Opettaja

    Seppo Sierla

     

    Harjoitusryhmät ja ilmoittautuminen

    Moduuli suoritetaan kahden hengen ryhmissä. OODI-ilmoittautuminen yhteen seuraavista ryhmistä on pakollinen (sama ilmoittautuminen kattaa myös XML moduulin):

    A01 ma 14.15-16.00 AS5

    A02 ti 10.15-12.00 AS5

    A03 ma 10.15-12.00 AS5

    Harjoitusten kesto on viikot 3-7. (Maanantain ryhmien ensimmäinen tilaisuus 14.1 ja viimeinen 11.2. Tiistain ryhmien ensimmäinen tilaisuus 15.1 ja viimeinen 12.2.) Kukin pari etenee omaan tahtiin.

     

    Läsnäolovaatimus

    PAKOLLINEN LÄSNÄOLO ENSIMMÄISESSÄ TILAISUUDESSA MIKÄLI EI OLE VIELÄ LÖYTÄNYT ITSELLEEN PARIA, JOTTA SAADAAN PARIT MUODOSTETTUA JA KÄYNTIIN. Kaikki tehtävät suoritetaan demoamalla siinä harjoitusryhmässä johon on ilmoittautunut. Muuta pakollista läsnäoloa ei ole. Paikan päällä annetaan kuitenkin teknistä tukea labroihin 1-3 (labra 4 on itsenäinen tehtävä), joten suositellaan että on läsnä kaikissa harjoituksissa.

     

    Suorittaminen ja pisteytys

    Moduuli koostuu viidestä tehtävästä. Jokaisen tehtävän pistemäärä on 5. Moduulin maksimipistemäärä on näin ollen 25. Pakollisia tehtäviä ei ole ja moduulin läpäisemiseksi ei ole mitään erityisiä vaatimuksia. Moduulipisteet lisätään kurssipisteisiin (max 100), joiden perusteella muodostetaan kurssiarvosana kurssin etusivulla kuvatulla tavalla. Lukupaketti on tarkoitus tehdä harjoitusten ulkopuolella, minkä jälkeen se suoritetaan suullisella kuulustelulla harjoitusten aikana. Harjoituksissa on tarkoitus aloittaa Labra1 ohjelmointitehtävästä.