Topic outline

    • Palauta tähän sommitteluosuuden tehtävät esim. kuvatiedostona, pdf;nä jne 

    • Lähetä tekemäsi varjostimen tämänhetkinen suunnitelma leikkuusta ja Coloroon menevä valmistiedosto. Jokainen tiedosto erikseen. HUOM! Tiedostojen nimeäminen etu-sukunimi-xxxx-sivu-X

    • Lähetä tekemäsi varjostimen lopullinen leikkuutiedosto(t), Coloroon menevä tulostettava JULISTEtiedosto sekä logon suunnittelma ja graafinen ohjeistus..Jokainen tiedosto erikseen. HUOM! Tallentakaa tiedostot PDF:nä samoilla asetuksilla kuin varjostimen grafiikkatiedostot mutta bleedit 5 mm. Leikkuutiedostot tallennetaan .ai muodossa.

    • Ota ja talleta tänne valokuvat ainakin itsestäsi suunnittelmasi varjostimen kanssa tai erikseen. Voi olla kaverinkin ottama kuva. Varjostimesta kuvat sekä kokoamattomana että koottuna. Mahdollisuuksien mukaan kuvia myös muista valmiista tuotteista.
      Kuvilla ei ole laatu- eikä kokovaatimuksia. Kännykällä otetut kuvat käyvät hyvin.
      Kirjoita lyhyt arvostelukurssista - siis sinun arvostelusi miten kurssi täytti odotuksesi, saavutitko omat tavoiteesi, uskotko siitä olevan sinulle hyötyä myös tulevaisuudessa yms. Sana on on vapaa.
      Opettaja antaa kokonaisarvostelun kurssin suorituksestasi 18.2. mennessä.

    • Tallentakaa tekemänne kokoamisohje tänne, oli se sitten video/animaatio tai paperille tulostettava. Video tai animaatio tallennetaan sekä tänne että sommittelupalautekansioon. Tulosta ITSE paperinen ohje myös paperille ja ota tiistaina mukaan näyttelyyn. Paperiohje saa olla värillinen tai mustavalkoinen. Tallentakaa ohje pdf:nä samoilla asetuksilla tehtynä kuin varjostimen tulostukset mutta bleed 0 mm eli ei ollenkaan. Jos olette jo tallentaneet kokoamisohjeen johonkin muuhun kansioon niin tallentakaa se myös tänne pdf:nä. Kokoamisohjeelle ei ole määritelty kokoa eikä muotoa. Pääasia on että ostaja pystyy sen luettuaan tai katsottuaan videon kokoamaan valmistamanne varjostimen.

    • Tänne voit halutessasi tallentaa lisäaineistoa kurssijulkaisua varten. Ei pakollinen.