Topic outline

 • Tervetuloa Power of Imperfection -työpajaan!

  Olet oikeassa paikassa, jos...

  • Huomaat, että usein väsytät itsesi tai olet henkisesti kovilla
  • Ajatukset itseäsi kohtaan ovat kriittisiä ja arvioivia
  • Piiskaat itseäsi yhä kovempiin suorituksiin ja vaadit itseltäsi enemmän kuin keneltäkään muulta
  • Olet muuten vain tyytymätön elämääsi tai sinun on vaikea saada yhteyttä tunteisiisi
  • Haluat tutkia, mitä itsemyötätunto oikein on

  Kun olet ystävällinen itselleen, voit elää täydesti, pelkäämättä eikä uuvu. Ystävällisyys itseä kohtaan toimii polkuna menestykseen, koska ystävällisyys auttaa sinua suuntautumaan uudelleen kohdatessasi esteitä ja vaikeuksia.

  Myötätunto auttaa paremmin kuin kova itsekritiikki, vaikka oletkin ehkä tottunut ajattelemaan, että olemalla ankara itsellesi pääset parhaisiin suorituksiin. Myötätunnon puute saattaa näkyä perfektionismina, omien saavutusten vähättelynä tai vetkutteluna ja näin estää sinua olemasta paras mahdollinen itsesi!

  Työpajassa teemme mindfulness-harjoituksia, joiden avulla voimme kehittää hyväksyvää ja myötätuntoista suhtautumista itseen sekä keskustelemme tietoisen läsnäolon taitojen soveltamista itselle myötätuntoisempaan opiskeluun.

  Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja auttaa meitä havainnoimaan ympäristöä sekä omia ajatuksia, tunteita ja kehon tuntemuksia juuri sellaisina kuin ne ovat. Mindfulness- harjoittelu auttaa kehittämään hyväksyvää ja ystävällistä suhtautumista itseen.

  Työpajassa on neljä kokoontumiskertaa maanantaisin klo 14.00-16.00, 21.1.-11.2.2019 luokassa Majakka (M140), Otakaari 1. Työpajan vetäjinä ovat psykologit Minna Nevala ja Merita Petäjä.