Topic outline

 • kuva ihmisistä

  Omat vahvuudet -kokonaisuudessa pääset työstämään omia vahvuuksiasi. Opiskelussa huomio kääntyy usein siihen, mitä ei vielä osata ja mitä kaikkea pitäisi vielä oppia. Kasvaminen ja kehittyminen ovatkin elämän mittaisia prosesseja. Toisinaan on kuitenkin hyvä pysähtyä aktiivisesti pohtimaan mitä kaikkea jo osaat, missä olet hyvä. Meillä kaikilla on valtavasti vahvuuksia ja potentiaalia, joskus voi tuntua haastavalta kertoa siitä tai löytää omalle osaamiselle sanoja. Tämän Omat vahvuudet -kokonaisuuden tehtäviä tehdessä pääset aktiivisesti pohtimaan hyviä puoliasi. Ole rohkea tehtäviä tehdessäsi, kannusta itseäsi, unohda turha vaatimattomuus, anna itsesi loistaa.

  Parhaan hyödyn tehtävistä saat irti tekemällä kaikki kuusi tehtävää, mutta ne toimivat irrallisinakin. Aikaa yhteen tehtävään menee n.15 - 30min., riippuen omasta työskentelytahdistasi. Anna tehtäville ja omille pohdinnoille aikaa.

  Jos haluaisit keskustella omista vahvuuksistasi tai muista itseesi liityvistä aiheista voit aina olla yhteydessä Aallon opinto- tai urapsykologeihin.

  Yhteydenotto sähköpostilla: opintopsykologi@aalto.fi tai uraohjaus@aalto.fi

  Aallon INTO -sivuilta opiskelutaidot -osioista löydät lisää tietoa mm. itseluottamuksesta opiskelijana ja myötätuntoisesta ajattelusta itseä kohtaan.