Topic outline

 • Tervetuloa Apua opiskelun ajanhallintaan -ryhmään!

  Tältä MyCourses -sivustolta löydät ryhmän neljän tapaamisen materiaalit ja itsenäisesti hyödynnettävät lisämateriaalit.


  Jos olet ilmoittautunut ryhmään, sinut lisätään automaattisesti tälle alustalle opiskelijaksi viimeistään ennen ensimmäistä tapaamista.
  
  Kuva
  
  Muistin virkistykseksi tässä vielä ryhmän kuvaus ja aikataulut:


  Apua opiskelun ajanhallintaan –ryhmä SYKSY 2021


  > Onko vaikea luoda rytmiä ja rutiinia arkeen ja opiskeluun?

  > Tuntuuko siltä, että raja opintojen ja vapaa-ajan välillä on häilyvä?

  > Jäävätkö tehtävät roikkumaan kun ei ole ketään vahtimassa tuleeko tehtyä?

  > Huomaatko ajattelevasi, että aika ei tunnu riittävän kaiken tekemiseen?

  > Venyykö to do –lista usein hallitsemattoman pitkäksi?


  Jos vastasit yhteenkin edellisistä kysymyksistä kyllä, meillä on sinulle apu! Aallon opintopsykologit järjestävät ajanhallintaryhmän (Zoomia ja MyCourses-alustaa hyödyntäen), jonka aikana perehdymme juuri näihin kysymyksiin ja etsimme ratkaisuja opiskelun haasteisiin.


  Mitä? Ajanhallinnan ryhmässä tarkastellaan omaa ajankäyttöä osana itsensä johtamisen taitoja, opetellaan ajankäytön suunnittelua ja aikataulussa pysymistä. Lisäksi harjoitellaan yleisimpien ajankäytön haasteiden selättämistä. Ryhmään osallistumisesta ei saa opintopisteitä.

  Miksi? Ajanhallinta on yksi tärkeimmistä työelämätaidoista – sen harjoittelu on olennainen osa korkeakouluopintoja. Kun ajanhallinta toimii, arki on sujuvampaa, stressitasot laskevat ja löydät aikaa asioille, jotka ovat sinulle kaikista tärkeimpiä. 

  Kesto? Ryhmään sisältyy neljä tapaamista Zoom-alustalla ja sen kesto on yhteensä neljä viikkoa. Tapaamiset ovat pe 1.10., pe 8.10, pe 15.10 ja  pe 22.10. klo 13.00-15.00. Ryhmätapaamisten välillä työskennellään MyCourses-alustalla.

  Kuka ohjaa? Ryhmän ohjaavat Aallon psykologit Sanni Saarimäki ja Henna Niiva.

  Ilmoittautuminen? Webropolin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/FE3AFF6A2F234CD2 (Ilmoittautumisen yhteydessä on muutamia ennakkokysymyksiä, joihin vastaaminen vie noin. 10 min). Ilmoittaudu viimeistään ke 29.9.2021 klo 16.00 mennessä.

  Ryhmään otetaan max. 12 Aallon opiskelijaa.


  • Forum icon
   Ajankohtaista Forum

   Täältä foorumilta löytyvät ajankohtaiset ilmoitukset