Topic outline

    • Forum icon
      Ilmoituksia Forum
      Not available unless: You are a(n) Student
    • Forum icon
      Yleinen keskustelu Forum
      Not available unless: You are a(n) Student

      Tässä voit aloittaa keskusteluketjun, johon kurssin muut osallistujat voivat osallistua.  Voit kommentoida, jakaa infoa, pohdintojasi, esittää muille kysymyksiä jne.  Voit myös kysyä epäselvistä asioista.  Luennoitsija seuraa foorumia.

    • Quiz icon
      Palautetta ja ajatuksia etäopetuksen parantamiseksi Quiz
      Not available unless: You are a(n) Student

      Olisin kiitollinen, jos viitsit ruksailla näkemyksiäsi tähän kyselyyn. 

      Koen, että varmaankin etäopetustavoissa olisi parantamisen varaa, jotta luentoja jaksaisi paremmin seurata ja ne toimisivat oppimisen välineinä paremmin. Kyselyssä heitän ajatuksia, joita itse olen pohtinut. Mielelläni kuulisin, josko mielestäsi jotkin niistä olisivat kokeilemisen arvoisia tai toisaalta mielestäsi ikäviä ajatuksia. Ymmärrän, että mikään keino ei ole miellytä kaikkia, mutta ehkä jokin voisi nousta toista paremmaksi.

      Vapaita vastaustiloja voit käyttää vapaasti. Siinä kysymykset ovat virikkeellisiä. Ole vapaa kirjoittamaan niihin mitä haluat.

      Vastaa myös Aalto-yliopistolta tulleeseen kyselyyn.  Saan senkin palautteen, mutta en muodossa, jossa voisin esimerkiksi katsoa erikseen niiden opiskelijoiden kokemuksia, joille tämä on ensimmäinen taloustieteen kurssi tms.