Topic outline

  • Laskuharjoitusten 5A-6L zoom-ryhmät valikossa  vasemmalla.

    Opintojakson voi suorittaa osallistumalla luentokurssille ja kurssitenttiin tai pelkällä tentillä. Luentokurssin kokonaisarvostelussa 60 % pisteistä tulee laskuharjoituksista ja 40 % kurssitentistä. Tentissä arvosana määräytyy vain koepisteiden perusteella. Tentteihin ilmoittaudutaan aina erikseen Oodissa, mutta kurssille (eli laskuharjoitusryhmään) ilmoittautuminen sisältää myös kurssitentti-ilmoittautumisen.

    Luennoitsija on Pekka Alestalo, pekka.alestalo@aalto.fi, huone M227.

    Pääassistenttina toimii Kristian Moring.

    Luennot korvataan videoilla ja zoom-luennoilla, mutta laskuharjoitukset on ainakin toistaiseksi tarkoitus  järjestetää Otaniemessä pienryhmissä (suurissa luentosaleissa).


    Tutkimustiedon keräysilmoitus

    Tämän kurssin verkko-opetukseen liittyvää interaktiodataa kerätään tutkimustarkoitukseen. Tavoitteena on validoida tehtävien vaikuttavuutta. Dataa verrataan kurssin suorittamisen yhteydessä kertyviin suorituspisteisiin ja mahdollisesti muilta vastaavalla ilmoituksella varustetuilta kursseilta saatuun dataan.

    Tiedon turvallinen hallinta ja anonymisointi toteutetaan yleisten hyvien käytäntöjen mukaan. Kerätty tieto ei sisällä mitään mitä ei normaalistikin MyCoursesin käytön yhteydessä tallentuisi, sitä vain tarkastellaan nyt tarkemmin. Tietosuojaseloste, joka kuvaa asiaa tarkemmin, löytyy täältä. Jos haluat lisää tietoa tutkimuksen luonteesta, ota yhteyttä tiedon kerääjään: Matti.Harjula@aalto.fi