Topic outline

  • Opintojakson voi suorittaa osallistumalla luentokurssille ja kurssitenttiin tai pelkällä tentillä. Luentokurssin kokonaisarvostelussa 60 % pisteistä tulee laskuharjoituksista ja 40 % kurssitentistä. Tentissä arvosana määräytyy vain koepisteiden perusteella. Tentteihin ilmoittaudutaan aina erikseen Oodissa, mutta kurssille (eli laskuharjoitusryhmään) ilmoittautuminen sisältää myös kurssitentti-ilmoittautumisen. Kyseessä on etätentti kuten syksyn 2020 kursseilla.

    Luennot korvataan videoilla ja zoom-luennoilla. Myös laskuharjoitukset järjestetään etäopetuksena; mukana on myös kirjallisesti palautettavia ja automaattisesti tarkistettavia STACK-tehtäviä.

    Luennoitsija on Pekka Alestalo (pekka.alestalo@aalto.fi)

    Pääassistentti: Laura Jakobsson

    • File icon
      Tentti 31.5.2021 klo 9.00-13.00. File
      Available until 31 May 2021, 3:00 PM

      Palautus sähköpostilla osoitteeseen pekka.alestalo@aalto.fi viimeistään klo 13.00. Katso skannausohjeet viereiseltä Exam-sivulta. Mahdolliset kysymykset tentin aikana: 0405357310.

      Huom: Tässä on oikea tentti.

    • Kurssin aloitusluennon video, jossa selitetään käytännön asioita; alusta puuttuu pieni pätkä, muttei mitään olennaista. Periaatteessa kaikki info pitäisi löytyä myös MC-sivun teksteistä.