Topic outline

 • Aiheet löydät Aalto Wikistä (kirjaudu Aalto-tunnuksillasi)

  Aihelistaa päivitetään viikolla 2. Listaan on maininta siitä, mihin tuotantotalouden pääaineeseen tai informaatioverkostojen trackiin (Master's Programme) aihe voi liittyä. Ohjaajaan kannattaa ottaa yhteyttä heti, kun löydät mieluisan aiheen, sillä pääsääntöisesti yhdestä aiheesta voi vain yksi opiskelija tehdä kandintyön.

  Voit myös ehdottaa omaa aihetta. Silloin sinun tulee valita myös ohjaaja. Kurssin vastuuopettaja auttaa tarvittaessa ohjaajan löytämisessä. Ohjaaja seuraa kandidaatintyön etenemistä ja tukee opiskelijaa työn tekemisessä koko kurssin ajan, jotta tieteellisen opinnäytteen vaatimukset täyttyvät. Kandityön ohjaajan tulee olla Aalto-yliopistolla, mieluiten Perustieteiden korkeakoululla päätoimisesti työskentelevä henkilö (esim. professori, tutkija tai opettaja), joka on suorittanut vähintään maisteritasoisen loppututkinnon. 

  Informaatioverkostojen koulutusohjelman opiskelijat voivat valita tietotekniikan (SCI3027.kand) aiheita, mutta silloin opiskelija seuraa tietotekniikan seminaarin ohjeita ja aikataulua.

  Aiempien toteutuskertojen aihelistoja löytyy Aalto Wikistä. Niihin voi tutustua hakeakseen inspiraatiota ja tarvittaessa olla yhteydessä opettajiin, onko kandityötä vielä mahdollista kirjoittaa listatuista aiheista.

  Kun olet valinnut aiheen ja ottanut yhteyttä ohjaajaan, palauta nämä tiedot alla olevaan palautuslaatikkoon 4.2. mennessä.