Osion kuvaus


    • Mitä akateeminen ohjaus on?

      Kemian tekniikan korkeakoulussa jokaisella opiskelijalla on opetushenkilökuntaan kuuluva akateeminen ohjaaja, jonka kanssa on mahdollista keskustella opinnoista ja opiskeluun liittyvistä suunnitelmista. 

      Miten akateeminen ohjaus toimii?

      • Orientaatioviikon lopussa on akateemisen ohjauksen avaustilaisuus, jossa ensimmäisen vuosikurssin akateemiset ohjaajat esittäytyvät. 
      • Syksyn aikana järjestetään akateemisen ohjauksen ryhmätapaamisia. Ryhmätapaamisten ajankohdat ilmoitetaan tällä sivulla ja ABC-kurssin MyCourses-kalenterissa. Tapaamisaika näkyy, kun olet kirjautuneena MyCoursesiin.
      • Kevään tapaamiset voivat olla ryhmätapaamisia tai henkilökohtaisia tapaamisia. Tällä sivulla ilmoitetaan kunkin ohjaajan tapaamisjärjestelyt.
      • Ensimmäisen opintovuoden aikana pitää osallistua vähintään yhteen ryhmätapaamiseen tai henkilökohtaiseen tapaamiseen.
      • Toisesta opintovuodesta eteenpäin saat uuden akateemisen ohjaajan valitsemastasi pääaineestasi.

    • Saatavilla vasta, kun: Kuulut ryhmään ryhmittelyssä AO_Paltakari
      Ryhmävalinta icon
      Paltakari: Kevään ryhmätapaamiset pizzan merkeissä. Ryhmävalinta

      Ajatuksena tavata kampuksella pizzan merkeissä esim ABloc ja Alicessa. Pizza tarjotaan ohjauksen budjetista. Eli allakasta löytyi neljä ajankohtaa tähän lähiajoille seuraavasti:

      R1) Pe 29.4.2022   14-15:30

      R2) Ke 4.5.2022  11:30-13

      R3) To 5.5.2022  13-14:30

      R4) Pe 6.5.2022  12:30-14

      Jakaudutaan siis neljään ryhmään. Kuhunkin mahtuu 13 henkilöä. Varaa näistä itsellesi parhaiten sopiva vapaa aika. Sovin ravintolan pitäjän kanssa jo ennakkoon tulosta. Vastaamisen takaraja on ma 25.4.2022. Jos teillä on vegetoive pizzan suhteen niin laittakaa maililla tästä minulle erikseen (jouni.paltakari@aalto.fi).

       

      Toivottavasti sopii mahdollisimman monelle vaikka menikin näin pitkälle keväälle.

      t. Jouni