Topic outline

 • General

  Tentti ma 28.3.2022 klo 16.30-19.30 järjestetään etänä samalla tavalla kuin syksyn kokeet. Materiaalin käyttö on sallittua. Linkki tulee Tehtävät-välilehdelle. Tulokset ovat osiossa 'Välikokeen pisteet'.

  Etänä suoritettava välikoe tulee Tehtävät-välilehdelle:


  Samassa tiedostossa on myös tentti (vaihtoehtoinen suoritustapa).

  Linkit Luentoihin ja harjoituksiin ovat Luennot-sivulla.

  Jos kurssin kaksi edeltäjää lasketaan mukaan, tämä on 60. tuotantokausi.

  Luento pidetään  klo 12.15 - 13.45 keskiviikkoisin 15.9.2021 alkaen etäluentona (Zoom). Kannattaa "tulla" ensimmäiselle luennolle, jossa selvitetään kurssikäytännöt ja pohjustetaan kurssia!

  Laskuharjoitukset alkavat 22.9.2021. Laskuharjoitus on demotyyppinen, mutta toivottavasti mahdollisimman vuorovaikutteinen. Se pidetään etänä (Zoom) keskiviikkoisin (22.9. alk.) klo 14.15 - 15.45. Kysymyksiä voi esittää suullisesti (kysyjän ei mielestäni tarvitse esittäytyä) tai chatin kautta harjoituksen aikana ja sähköpostilla muina aikoina; toivon harjoituksiin ja luennoille vilkasta keskustelua. Laskuharjoituksiin, välikokeisiin tai joulukuun tenttiin ei tarvitse ilmoittautua. Ilmoittautukaa kurssille ja tarvittaessa maaliskuun tenttiin.

  Zoom-linkit luentohin ja laskuharjoituksiin tulevat alasivulle Luennot - Lectures.

  Opetusmateriaali on välilehdillä  Luennot, Materiaalit ja Tehtävät, joita päivitetään viikoittain kurssin kuluessa. Materiaalit-osioon päivitetään kaavakokoelma, joka saa olla mukana kokeissa (mutta ei yksinään auta läpipääsyssä). Uusin kirjani: Kimmo Silvonen, Elektroniikka ja sähkötekniikka, 504 s., Gaudeamus, ilmestyi 1.9.2018; saatavana myös E-kirjana. Kirja-arvostelu.