Topic outline

  • Tervetuloa ohjelmoinnin peruskurssi Y1:lle


    Syksyn 2021 kurssi (jo mennyt kurssi)

    Syksyllä 2021 luennot järjestetään etänä niin, että ne videoidaan ja ovat nähtävissä myös luennon jälkeen. Tarkempi aikataulu on alasivulla Luentoaikataulu. Harjoitustehtävien neuvontaa varten järjestetään harjoitusryhmiä. Tämänhetkisen tiedon mukaan harjoitusryhmät järjestetään paikan päällä Otaniemessä. Harjoitusryhmiin ei tarvitse ilmoittautua eikä niihin osallistuminen ole pakollista. Harjoitustehtävien tekeminen on kuitenkin pakollista, mutta niitä voi tehdä myös kotona omalla koneellaan, ja ratkaisut palautetaan joka tapauksessa netin kautta A+-järjestelmään (avautuu ma 13.9.). Harjoitustehtäviin voi pyytää apua harjoitusryhmien lisäksi kirjallisesti kurssin Zulip-kanavalla, jonka osoite on https://cs-a1111-2021s.zulip.cs.aalto.fi/. Kanavalle on linkki myös A+:n vasemman reunan valikossa.

    Kurssilla on kaksi pakollista osasuoritusta, tentti ja harjoitustehtävät. Näistä kerrotaan tarkemmin alasivulla Suoritusvaatimukset.

    Tentti järjestetään tietokonetenttinä Otaniemessä EXAM-luokassa 8.-21.12.2021. Kukin opiskelija varaa itselleen sopivan kolmen tunnin ajan EXAM-luokasta tentin tekemiseen tältä aikaväliltä ilmoittauduttuaan ensin Sisussa (9.12.2021 tenttiin). Tentistä ja EXAM-varauksista on enemmän sivulla Tentti Exam-luokassa