Topic outline

  • DUE TO LIMITATIONS OF THE MYCOURSES SYSTEM, THIS PAGE IS VISIBLE WITH 2021 DATA. THIS WARNING IS REMOVED WHEN EVERYTHING IS UP TO DATE

    Aallon koronaohjeistuksen mukaisesti kurssin luennot pidetään Zoomin välityksellä, mutta muut tilaisuudet mahdollisuuksien mukaan hybridinä (etä- ja lähiopetus mahdollisia)

    Ohjelmointistudio 2 on Ohjelmointi 1 -kurssin jatkokurssi, jossa laajennat Scala-osaamistasi ja opit lisää isomman ohjelman suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kurssi on suunnattu tietotekniikan pääaineopiskelijoille ja sen esitietoina ovat Ohjelmointi 1 ja Ohjelmointistudio 1.

    Kurssi toteutetaan yhdessä Data science -ohjelman opiskelijoille suunnatun kurssin CS-2105, Programming Studio A kanssa. Keväällä 2022 kurssien järjestäminen, aikataulu ja suurin osa oppimateriaalista ovat yhteisiä. Studio A -kurssilla on osin erillisiä projektiaiheita.

    Suomenkielinen kurssimateriaali on Studio 2:lle ja englanninkielinen Studio A:lle. Kurssimateriaali on A+:ssa, jossa kurssi avautui ke 12. tammikuuta.

    Kurssin ensimmäinen luento on keskiviikkona 12.1 klo 14.15.  Luennot pidetään Zoom-osoitteessa  


    Suomenkieliset luennot ovat keskiviikkoisin 14-16. (Sama englanninkielinen luento Studio A:lle on keskiviikkoisin klo 12-14.) 
    Perjantaisin klo 12–14 on viikoittaista luentoa täydentävä osio, jossa joitain asioita voidaan esittää yksityiskohtaisemmin. Se on englanniksi. Se on avoin molempien kurssien osallistujille.
    https://aalto.zoom.us/j/65973501783

    Kurssin harjoitukset ovat vapaaehtoisia, ja keväällä 2021 ne pidetään Zoom-osoitteessa.


    Ensimmäinen harjoitusryhmä on perjantaina 14.1 klo 12.15-14.