Topic outline

  • General

    Pakollisella työturvallisuuskurssilla saat perustason perehdytyksen työturvallisuusasioihin, joita tarvitaan kaikilla Kemian tekniikan korkeakoulun (CHEM) laboratoriotöitä sisältävillä perustutkinnon kursseilla. Suorittaessasi kurssin hyväksytysti, saat labrapassin, jonka tarvitset, jotta pääset CHEMin oppilaslaboratorioihin. Laboratoriotöitä sisältävillä kursseilla opettajat tulevat täydentämään tätä perustason perehdytystä kyseisten kurssien laboratoriotöihin liittyvien työturvallisuusasioiden osalta, siltä osin, mitä tällä kurssilla ei ole käsitelty.  

    Syksyllä 2021 kurssi sisältää esittelyluennon, joka on perjantaina 10.9. klo 10.15-12 ja pidetään etäluentona ( zoom-linkki alla). Esittelyluennon jälkeen (eli muita luentoja ei ole, vaikka sisussa on sanottu että luentoja on 6 tuntia) kurssi suoritetaan itseopiskeluna etänä tutustumalla virtuaalisen laboratorion  materiaaleihin (valitse kieli: suomi tai ruotsi alla olevasta laatikosta) ja tekemällä sähköinen tentti kurssin MyCourses-sivulla. 

    Kurssin materiaalit, ohjeet ja kaikki tiedotus jaetaan tämän sivuston kautta. Seuraathan alusta lähtien @aalto.fi - sähköpostiasi päivitykset saadaksesi. 

    Kurssi on päättynyt 24.9.2021, joten kurssia ei voi enää tenttiä.


    Kurssin vastuuopettaja: yliopistonlehtori Minna Nieminen, minna.nieminen@aalto.fi, puh. 050 343 8187