Topic outline

 • Not available unless: You belong to H03 (SISU)

  Moscow’s Red Square
  Добро пожаловать на курс! = Tervetuloa kurssille!

  Kurssin päätavoitteina on oppia venäjän aakkoset (lukemaan ja kirjoittamaan kyrillisellä näppäimistöllä) sekä oppia kertomaan itsestä toistaiseksi tosi lyhyesti. Lisäksi opiskelemme ääntämistä ja alkeistason kielioppiasioita. 

  Aloitamme työskentelyn 2.11.2021. Voit lukea kurssistamme tarkemmin Kurssiesite / Syllabus -osiosta. Kurssi pidetään Zoomissa. Kurssin opettajana päivitän My Courses-sivuja vähitellen, mutta suurin osa materiaalista on jo täällä. 

  Ennen kurssin alkua suosittelen tekemään "Ennakkotehtävä"-osion, joka auttaa sinua aakkosten oppimisessa kurssin alussa. Oppikirja kannattaa hankkia ajoissa. Sen voi hankkia ainoastaan verkkokaupasta. Kirjan tiedot: Olia Dolmatova, Ekaterina Novacac (2017 tai uudempi) Tochka RU 1. ISBN 978-5-9908983-0-1. Jos tilaat Ruslanian kirjakaupasta https://ruslania.com/fi/, saat pientä alennusta kun käytät promokoodia "Rautio".

  Toivoisin, että käyttäisitte kameroita oppituntien aikana, silloin viestintä tuntuu paljon luontevammalta :) 

  Увидимся! = Nähdään!

  Ирина

  Фотография: LISA-BLUE & PIXABAY

  Huomenna jatketaan venäjän opiskelua yhdessä! Kurssi jatkuu etäkurssina Zoomissa mm. siksi, että luokassa emme valitettavati pysty toteuttamaan ryhmätyöskentelyä vaadittujen turvavälien vuoksi.

  Ирина