Topic outline

  • Maisema-arkkitehtuurin pääaineen pakollinen kurssi, joka on tarkoitettu suoritettavaksi kandidaattivaiheessa, 2. opiskeluvuoden keväällä.

    Esitietovaatimus: MAR-A1000 Maisema-arkkitehtuurin perusteet 1A ja MAR-A1001/MAR-C1011 Maisema-arkkitehtuurin perusteet 1B tai vastaavat tiedot.

    Suositellaan rinnakkaissuorituksena kurssia MAR-C1003 Maisemarakentamisen tekniikka ja materiaalit (2-10 op).

    Kurssi alkaa maanantaina 10.1.2022 klo 9:15 omatoimisella maastokäynnillä Helsingin Hernesaareen.

    Aloitusluento on klo 13:30 zoomissa (linkki alla)

    Huom: maastossa ei ole opetusta. Kukin tekee havaintoja itsenäisesti, liikumme maastossa turvavälein. Halutessasi voit käydä maastossa myös muuna aikana, lue kuitenkin Ensivaikutelma ja kuvasto -tehtävänanto, jonka palautus ja purku on 17.1. harjoituksissa.

    • Page icon
      Linkki etäluennoille Page
      Not available unless: You are a(n) Student
    • Questionnaire icon
      MAR Kurssipalaute lukukauden puolivälissä, kevät 2022 Questionnaire
      Not available unless: You are a(n) Student

      Anna palautetta suoraan kurssin opettajalle! Ilmaise toiveesi meneillään olevan kurssin sisältöön, painotuksiin ja järjestelyihin. Kysely on anonyymi, vastaajan nimi ei näy opettajalle. Vastata voit vain kerran, mutta halutessasi voit tallentaa aloittamasi kyselyn ja palata siihen myöhemmin. Tällä kurssilla kysely on auki 22.-25.3.2022.

    • muutokset mahdollisia

      Huom: III periodissa opetus on pääsääntöisesti etänä

      Huom: IV periodissa 28.2. ollaan vielä etänä, sen jälkeen tavoite olla kampuksella (osaan opetuksesta mahdollisuus osallistua myös etänä)