Topic outline

 • General

  Tervetuloa Studio A kurssille!


  Kurssin opetus koostuu lähiopetuksesta (48h) ja itsenäisesti toteutettavasta tehtävästä (33h). Huom. itsenäinen tehtävä on palautettava MyCoursesiin 5.5. mennessä.

  Opetusta järjestetään Otakaari 1:n  A-siivessä vierekkäisissä luokissa A304-307 & A308-309 (3krs.). Luokat löytää Aalto Space-sovelluksella, mikäli niiden paikantaminen on hankalaa. Ensimmäiset kolme kertaa luokassa A304-307 ja seuraavat kaksi luokassa A308-309.  Opetus alkaa aina klo 9:15 ja on tärkeää tulla ajoissa paikalla.

  Kasvomaskin käyttöä edellytetään yhä lähiopetuksessa. Aallon koronaohjeistusten mukaan kasvomaskia tulisi käyttää, mikäli luokkahuoneessa on paljon ihmisiä eikä turvaväleistä ole mahdollisuutta aina pitää huolta.

  Kurssin käytännön toteutuksesta vastaavat ryhmäsi opettajat Antti Arkoma ja Olli Keränen. Mikäli teillä on opetukseen liittyvää kysyttävää, tai ilmoitatte poissaolosta, olkaa heihin suoraan yhteydessä: antti.arkoma@aalto.fi ja/tai olli.a.keranen@aalto.fi

  HUOM. viimeinen opetuskerta Studio A-kurssia on PE 6.5. Tämän kerran jälkeen siirrytte Studio B-kurssille, jolla on omat MyCourses sivut.

  • Not available unless: You are a(n) Student
   Assignment icon
   Studio A:n itsenäisesti toteutettava tehtävä Assignment