Topic outline

 • Aalto-yliopistossa on käytettävissäsi lisensoituja aineistoja, jotka sisältävät runsaasti kuva-aineistoja. Etäyhteyksin aineistojen käyttö onnistuu Aalto-käyttäjätunnuksella kirjautuen (lisätietoja e-aineistojen käytöstä).

  Artfilms 

  Streamaus-palvelu, jossa n. 5000 videota ja elokuvaa aloilta teatteri, tanssi, nykytaide, elokuvataide, media, televisio, muotoilu, viestintä, kulttuuri, kasvatus jne.

  Kanopy 

  Kanopy on striimauspalvelu, joka tarjoaa pääsyn laajaan, kuratoituun valikoimaan opetus-, dokumentti- ja fiktioelokuvia. Palvelu toimii Patron Driven Acquisition -mallilla, jolloin katselu kuluttaa käytettävissä olevaa budjettia.

  Material ConneXion 

  Material ConneXion -tietokanta sisältää tuhansien uusien materiaalien ja prosessien kuvat ja kuvailutiedot. Tietokannasta löytyvät myös materiaalien valmistajien yhteystiedot. HUOM! Aineiston etäkäyttöön suositellaan VPN-etäyhteyttä.

  WGSN - muodin ja vaatetuksen trendit 

  WGSN on muodin ja vaatetuksen ajankohtais- ja trenditietopankki. Lisäksi se sisältää tietoa CAD-suunnittelusta, trendianalyyseja, tietoa muodista- ja muotisuunnittelusta.

  WGSN - lifestyle ja sisustus 
  WGSN Lifestyle & Interiors on elämäntapaan ja sisustukseen liittyvä trenditietopankki. Ajankohtaiskatsaukset on laadittu paristakymmenestä eri tuoteryhmästä. WGSN sisältää mm. messukatsauksia sekä värien ja kuosien trendiennusteita.

  Vogue Archive 

  Amerikan Vogue- lehden kaikki vuosikerrat haettavissa ja selailtavissa vuodesta 1892 lähtien korkearesoluutioisin kuvin ja yksityiskohtaisin kuvailutiedoin. Voit hakea mm. tiettyä vaatetyyppiä, suunnittelijaa tai merkkiä.

  Lisäksi Oppimiskeskusen VRC-palvelussa voit tutustua muodin, muotoilun, sisustuksen ja pakkaussuunnittelun Promostyl- trendikirjasarjaan 1980-luvulta lähtien. Sarja sisältää runsaasti tietoa kausien tyyleistä, väreistä ja materiaaleista. Mukana on myös materiaali- ja kangasnäytteitä.