Topic outline

 • Tervetuloa syksyn 2021 kurssille!

  Kurssin työskentelyalustana toimii Aalto Open Learning, johon kirjaudutaan Aallon tunnuksilla. Etsi kurssi sen nimellä ja liity alueelle avaimella Tii21Kasv.


  Jos herää kysymyksiä, ole yhteydessä vastuuopettajaan: 

  Maria Clavert, maria.clavert[at]aalto.fi, 050-5213044


  Mitä on teknologiakasvatus ja mihin sitä tarvitaan?
  Teknologiakasvatus yhdistää teknologiaan ja opettamiseen liittyviä osaamisalueita muun muassa taiteeseen ja käsityötieteeseen, matemaattis-luonnontieteellisiin aloihin ja kestävään kehitykseen. Teknologiakasvatuksen osaamisesta on hyötyä esimerkiksi yliopisto-opetuksessa (kuten kurssiassistenttina toimimisessa), oppilaitosyhteistyössä ja kaikissa monialaisissa tehtävissä, joissa omaa teknologiaan liittyvää asiantuntemusta jaetaan muiden alojen osaajille. Hienoa, että olet valinnut juuri tämän kurssin opintoihisi! Voit täydentää osaamistasi kursseilla ENG-C3001 Monialainen teknologiakasvatus ja ENG-C3003 Teknologiakasvatus ilmiölähtöisessä opetuksessa.

  Opetus toteutetaan Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston yhteistyönä. Kurssi on osa OpiT!-ohjelmaa, johon osallistuu teknologiakasvattajia esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiosta. Lisäksi kurssilla on mukana Helsingin yliopiston Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan opiskelijoita. Osallistuminen tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua ja saada käytännössä testattua tietoa teknologiakasvatuksen toteuttamisesta eri ikäisten oppijoiden parissa.