Topic outline

 • Ohjeistus tehtävien suorittamiseen

  HUOM! Kurssiin kuuluva tapaaminen pidetään toistaiseksi etänä joko Teamsin tai puhelimen kautta. Sovithan sopivasta tavasta Sami Itanin tai ura- ja rekrytointiedustajan kanssa.

  NOTE! Until further notice the meeting with Sami Itani or the Career Services will be held online via Teams or by phone. Please agree on this when booking the time.

  Tutustu materiaalit-sivuilla oleviin materiaaleihin ennen tehtävien tekemistä ja lue tehtävänannot huolella.

  Käytä tehtävissä materiaalit sivulla olevia lähteitä ja viittaa teksteissäsi lähteisiin asianmukaisin merkinnöin. Voit käyttää myös muita lähteitä, mutta muista merkitä myös ne tekstisi lähdeluetteloon.

  Huomaa, että tehtävää 3 varten sinun tulee varata tapaamisaika ura-ja rekrytointipalveluiden edustajan tai vastuuopettajan kanssa. Varaa tapaamisaika ajoissa! Ohjeet tapaamisen varaamiseen löydät tehtävänannosta.

  Käytä kirjoitustehtävissä fonttikokoa 12 ja riviväliä 1,5.

  Voit tehdä tehtäviä joustavasti lukuvuoden 2021-2022 aikana. Viimeinen palautusaika lukuvuoden 2021-2022 tehtäville on 31.07.2022.

  Övningsarbeten kan också återlämnas på svenska.
  You can also return the exercises in English.

  Tehtävät arvostellaan asteikolla hyväksytty/hylätty ja arvostelu annetaan 4 viikon kuluttua siitä, kun kaikki tehtävät on palautettuina MC-sivuilla.
 • Katso ajantasaiset yhteystiedot Intosta: https://into.aalto.fi/display/fiopisk/URHEA

  Kurssin vastuuopettajana toimii 1.1.2022 alkaen työelämäprofessori Sami Itani.