Topic outline

 • Tervetuloa PDPP-kurssille

  PDPP kurssilla työstät omalta kannaltasi merkityksellistä kehitysprojektia. Projekti voi liittyä opintoihisi, harrastuksiin, elämäntapojen säätöön tai muuhun omalta kannaltasi mielekkääseen aiheeseen. Kurssi pyrkii antamaan välineitä tavoitteiden määrittämiseen ja tarkentamiseen, käytännön kokeilujen tekemiseen ja projektin hallintaan yleisesti. Kurssi perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja palautekeskusteluihin ohjaajan kanssa. Toteutus on joustava ja aloitus on mahdollista sijoittaa itsellesi sopivaan ajankohtaan.

  Ensimmäinen sessio järjestetään kuukausittain kuun ensimmäisenä torstaina alkaen 7.10. klo 10-11. Tuolloin kurssin aloittajat ovat tervetulleita Design Factoryn Kafikseen, jossa on tarjolla kahvia (Otaniemen parasta) ja pientä välipalaa. Seuraavat aloitussessiot ovat 4.11. ja 2.12. Ohjauskeskusteluista ja projektin etenemisaikataulusta sovitaan erikseen ohjaajan kanssa.

  Aloitetaan kevätlukukausi etätapaamislla. Jatketaan samaa rytmiä eli kuun ensimmäisenä torstaina klo 10-11 (yksi poikkeus tähän). Kevään tapaamiset siis: 3.2. (10-11), 3.3. (9-10),  7.4. (10-11), 5.5. (10-11).

  https://aalto.zoom.us/j/9056784019


  Jos sinulla on kurssiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä elina.kahkonen@aalto.fi

  Nähdään!

  t. Elina