Topic outline

 • Tervetuloa tutustumaan vesi- ja ympäristötekniikan ihmeellisen kiehtovaan maailmaan!  

  ENY-C2003 Vesi- ja ympäristötekniikka -kurssi on yhteinen kaikille ENY-pääaineen opiskelijoille. Kurssi tarjoaa peruskattauksen vesi- ja ympäristötekniikan alaan ja menetelmiin, ja painotuksena erityisesti ympäristötekniikan osalta on kestävän kehityksen rooli alallamme. Kurssilla tutustut samalla Vesi- ja ympäristötekniikan tutkimusryhmän henkilökuntaan. Täten kurssi antaa myös erinomaisen johdatuksen Vesi- ja ympäristötekniikan maisteriohjelmaan. Voit seurata maisteriohjelmaa ja WAT-tutkimusryhmää myös Twitterissä.

  Kurssi toteutetaan koko syksyn aikana niin, että luennot ja harjoitukset ovat tasaisesti I ja II periodilla (kts. aikataulu alla). Opetus tapahtuu kampuksella ja kurssilla pyrimme vuorovaikutteiseen opetukseen. Sen vuoksi kurssin toteutusmuotona on ns. valmistava lukupiiri yhdessä luentojen ja harjoitusten kanssa. Lukupiiriryhmät muodostetaan ensimmäisen luennon aikana ja ne pysyvät samana koko kurssin ajan. Lisätietoa lukupiiristä löydät Lukupiirit-alasivulta. 

  Osallistuminen ensimmäiselle luennolle TIISTAINA 6.9 klo 9.15 (sali 213a, Otakaari 4) on erittäin suositeltavaa: tällöin pääset itse vaikuttamaan siihen, mihin lukupiiriryhmään kuulut. Jos et pääse ensimmäiselle luennolle, lähetä asiasta viestiä kurssin sähköpostiosoitteeseen: eny-c2003 (a) aalto.fi.

  Kurssin toteutusmuodosta johtuen tiistain lukupiiri- ja luentokerrat ovat pakollisia: varaa siis saman tien tiistait klo 9.00-11.30 kalenteristasi! Ongelmatilanteissa otathan pikimmiten yhteyttä kurssihenkilökuntaan. Lisätietoa luennoista löydät Luennot-alasivulta. Viikkoharjoitukset ovat keskiviikkoisin keskiviikkoisin klo 10-12 ja ne alkavat keskiviikkona 13.9: lisätietoa löydät Viikkoharjoitukset-alasivulta.

  Kurssin suorittamiseksi tulee tehdä hyväksytysti kaikki kuusi viikkoharjoitusta sekä lukupiiriin liittyvät tehtävät ja osallistumiset. Tenttiä kurssilla ei ole. Kurssiin liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia suoraan kurssin omaan spostiosoitteeseen: eny-c2003 (a) aalto.fi.

  Tervetuloa kurssille!


  • Forum icon
   Announcements Forum
   Not available unless: You are a(n) Student