Osion kuvaus

  • Tervetuloa Maisema-analyysi -kurssille!

    Maisema-analyysi, joka tunnetaan myös nimellä maisemaselvitys, on yksi maisema-arkkitehdin tärkeimmistä työskentelymenetelmistä. Tällä kurssilla tutustutaan erilaisiin maisema-analyysin työkaluihin ja harjoitellaan maisema-analyysin tekemistä sekä maiseman tulkintaa.

    Kurssi järjestetään pääosin lähiopetuksena II-periodissa. Opetusta on keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16. Opetus toteutetaan luentoina, yhteisinä työpajoina, keskusteluina sekä harjoitustyön ohjauksena. Harjoitustöitä ohjataan sekä lähiopetuksessa että etänä. Kurssin tarkemmat tiedot löytyvät kurssiesitteestä (syllabus).

    Kurssi alkaa keskiviikkona 26.10. klo 13:15 salissa M202 (Väre). 

    Vapaaehtoinen maastokäynti harjoitustyön kohdealueelle tehdään keskiviikkona 2.11. Maastokäyntiin olisi hyvä varata koko päivä. Maastokäynnin tarkempi aikataulu esitellään ensimmäisellä kurssikerralla.

    Opettajat: Aada Taipale ja Kaisa Niilo-Rämä


    • Tiedosto icon
      Ryhmäjaot Tiedosto
      Saatavilla vasta, kun: You are a(n) Opiskelija

      Osa kurssin tuntitehtävistä ja harjoitustyöstä tehdään ryhmätyönä. Tarkista oma ryhmäsi oheisesta dokumentista. Mikäli omaa nimeäsi ei löydy listalta, ole yhteydessä vastuuopettajaan aada.taipale@aalto.fi.

    • Q-kysely icon
      Mukaan Saaren kartanolle 2.11. Q-kysely
      Saatavilla vasta, kun: You are a(n) Opiskelija

      Tällä kyselyllä kartoitetaan maastokäynnin osallistujamäärää.