Topic outline

  • Kurssin aloitus maanantaina 22.5.2023 klo 9:15 linkki virtuaaliluokkaan lähetetään ilmoittautuneille

    Kurssi on maisema-arkkitehtuurin pääaineen opiskelijoille pakollinen ja tarkoitettu suoritettavaksi 2. vuosikurssin keväänä.

    OHJELMA (16.5.2023):

    HUOM: KEVÄÄLLÄ 2023 INTENSIIVIJAKSO JÄRJESTETÄÄN HYBRIDINÄ SITEN, ETTÄ OSA TILAISUUKSISTA ON LÄHIOPETUSTA JA OSA ETÄOPETUSTA. Lähiopetus on ohjattuja kävelykierroksia pääkaupunkiseudulla. Tehtävät tehdään pienryhmissä itseohjautuvasti. Huom: mikäli sinulla on erityinen syy suorittaa kurssi kokonaan etänä, voit olla yhteydessä kurssin opettajaan, asia järjestyy itsenäisin tehtävin. Kurssiin sisältyy kesätehtävä ja kurssiportfolio, joka palautetaan syyslukukauden alkuun mennessä.

    Opetusperiodi

    V (kevät, kesä 2023)

    Työmäärä toteutustavoittain 

    Ohjattua opetusta 20 tuntia = 35 % (maastokävelyt, tehtävien purku, ryhmäkeskustelut), itsenäistä työskentelyä 35 tuntia = 65 % (mittaustehtävät, kesätehtävä, kurssiportfolion kokoaminen), yhteensä 55 tuntia.

    Osaamistavoitteet 

    Kurssin suoritettuaan opiskelijalla on konkreettinen kuva kaupungin ulkotilojen suunnitteluun vaikuttavista tekijöistä ja maisema-arkkitehdin työtehtävistä rakennetun ympäristön suunnittelijana.

    Sisältö 

    Maisemasuunnittelun ja rakentamisen tehtäväkenttä kaupunkiympäristössä. Hallinnon, rakentamisen, ylläpidon ja käytön näkökohdat kaupungin ulkotilojen suunnittelussa.

    Esitiedot

     

    MAR-C1003 Maisema-arkkitehtuurin tekniikka ja materiaalit ja MAR-C1004/MAR-C1016 Maisema-arkkitehtuurin perusteet 2B