Osion kuvaus

 • Ensimmäinen seminaaritapaaminen järjestetään yhdessä englanninkielisen kandiseminaarin kanssa pe 9.9. klo 15:15 - 16:30 luokassa U119 (kandikeskus). 

  Huom! Mursujaisten vuoksi tapaaminen on perjantaina eikä torstaina (kuten muut seminaarin tilaisuudet).

  Mieti valmiiksi sinua kiinnostava aihealue, josta mahdollisesti voit tehdä kandityösi (tämä ei ole vielä sitova, mutta helpottaa seminaarin käynnistämistä). Palauta alustava aihe-ehdotus tällä sivulla olevaan palautuslaatikkoon viimeistään tiistaina 13.9. klo 23:59.

  Seminaarin aikataulua päivitetään vasemmalla olevassa linkissä 'Time schedule'. Tarkempia ohjeita seminaariin ja kandityön kirjoittamiseen löytyy vasemmalta linkin "Materials" alla olevasta dokumentista “BSc in Economics guide”.


  • Oheisesta tiedostosta näet oman seminaariryhmäsi ja sen opettajan. Ryhmäsi opettaja on työsi virallinen ohjaaja ja arvioija. Lisäksi jokaiselle on nimetty toinen ohjaaja, jonka näet erillisessä tiedostossa alla.

  • Oheisessa tiedostossa on nimetty jokaiselle seminaariin osallistuvalle opiskelijalle toinen ulkopuolinen ohjaaja, jonka kanssa voit keskustella työstäsi (työn virallinen ohjaaja ja arvioija on oman ryhmäsi seminaariopettaja). Voit käydä ulkopuolisen ohjaajan kanssa kaksi tapaamista seminaarin aikana: 1) Ennen aihe-esittelyä voit keskustella aiheen valinnasta ja rajauksesta. 2) Ennen pääesitystä (final draft presentation) voit lähettää ohjaajallesi keskeneräinen työsi ja keskustella työsi etenemisestä ja siitä, miten se kannattaa viedä loppuun. Tapaaminen ulkopuolisen ohjaajan kanssa on vapaaehtoista ja opiskelijan omalla vastuulla. Jotta saat mahdollisimman paljon irti keskusteluista ohjaajasi kanssa, valmistaudu niihin huolella.