Topic outline

  • Kurssilla on 5 kierrosta STACK-tehtäviä, yksi kullekin viikolle alkaen 2. luentoviikosta, joita ratkaistaan itsenäisesti kurssin edetessä. Kukin tehtäväkierros aukeaa kyseisen viikon maanantaina klo 8:00, ja on avoinna seuraavan viikon keskiviikkoon klo 23:55 asti.

    Numeeriset vastaukset voi yleensä antaa joko desimaalilukuna desimaalipisteellä kuten 5.123, tai murtolukuna kuten 12/30.

    Kullakin kierroksella on 3 tehtävää ja jokainen tehtävä on 2 pisteen arvoinen. Tehtävässä voi olla monta kohtaa, joista tulee pisteet erikseen. Jos tehtävän johonkin kohtaan vastaa väärin, sen pistemäärä vähenee noin 5 %:lla alkuperäisestä, eli 20 väärän yrityksen jälkeen kohdan pistemäärä menee nollaan.

    Tehtävien mallivastaukset tulevat näkyviin kierroksen sulkeuduttua, ja ne kannattaa silmäillä läpi jos ratkaisussa on ollut epäselvyyksiä.

    Päivitys (14.11.): Tehtävän 2S3 (osakkeen tuotto) numeroarvoja muutettu realistisemmiksi ja tehtävänantoa selkeytetty. Jo hyväksyttyjä ratkaisuja ei tarvitse tehdä uudestaan. 2. kierroksen vastausaikaa pidennetty perjantaihin 18.11. Toimitus pahoittelee alkuperäisen tehtävänannon epäselvyyttä.