Topic outline

  • Tervetuloa Yleisen kemian kurssille CHEM-A1270!

    Kurssi järjestetään nykymuodossaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2022 ja tarjoaa CHEM-koulun opiskelijalle kattavat yliopistotason tiedot kemiasta, millä on hyvä jatkaa tuleviin opintoihin opintosuunnasta riippumatta. Orgaanista kemiaa emme tällä kurssilla varsinaisesti käsittele, koska CHEMin opiskelijoille on erillinen orgaanisen kemian peruskurssi.

    Kurssi koostuu luennoista sekä viikoittaisista harjoituksista, ja molemmat pidetään kampuksella. Tutustu yksityiskohtiin kurssiesitteestä (alapuolella).

    Opetuksesta vastaa kaksi opettajaa, Prof. Antti Karttunen ja Yo.lehtori Eeva-Leena Rautama, joista Eeva toimii kurssin vastuuopettajana. Ole kaikista käytännön asioista siis Eevaan yhteydessä. Tarkemmat yhteystiedot löydät kurssiesitteestä.

    Päivitämme näille sivuille pikku hiljaa lisätietoa siten, että orientaatioviikolla kaikki tarvittava on näkyvissä. Luento- ja harjoitusmateriaali avautuu kurssin edetessä. Huomaathan, että käytännön syistä opetus alkaa tällä kurssilla vasta viikolla 37 (ke 14.9.)!


    • File icon
      Alustava kurssiesite File
      Not available unless: You are a(n) Student

      Tässä versiossa ensimmäiset pääkohdat, esitettä täydennetään myöhemmin.

      Jos huomaat ristiriitoja, olethan vastuuopettajaan yhteydessä!