Topic outline

  • Ensimmäinen luento

    Ensimmäinen luentosi on joko 12. tai 13. syyskuuta riippuen siitä, mihin luentoaikaan olet ilmoittautunut. (Aiemmin kurssin oli tarkoitus alkaa jo viikkoa aiemmin - Luennoitsijan sairastuttua koronaan kurssin alkua siirrettiin.)

    Luentoaika

    Ohjelmointistudion luennot koostuvat sekä ryhmätyöstä, että lyhyistä demoista. Opiskelijat jaetaan kurssilla ryhmiin, joilla on koko kurssin ajan oma assistentti, jonka kanssa luennoilla työskennellään kulloisenkin projektin parissa. Assari ei siis ole paikalla vain tarkistamassa että kaikki ovat paikalla, vaan osallistuu aktiivisesti opiskelijoiden projekteihin.

    Ryhmätyötä ei kuitenkaan voi tehdä suuressa luentosalissa, minkä vuoksi kurssilaiset on jaettu kolmeen luentoaikaan. Luentoaika pysyy samana koko I periodin, mutta paikat voivat vaihdella. Lisäksi periodin vaihtuessa tiistain ryhmä siirtyy keskiviikolle.

    Periodissa I ajat ovat Ma 10-12, Ma 12-14 ja Ti 10-12.

    Harjoitusryhmät

    Tarkemmat tiedot harkkaryhmistä julkaistaan ennen kurssin alkua.

    Esitehtävä

    Julkaisemme kurssin ensimmäistä luentoa varten kevyen esitehtävän 5.9. klo 10:00 (n. viikko ennen ensimmäistä luentoa) Ideana on katsoa valmiiksi ryhmätehtävien materiaalia, jotta yhteinen aika ei kulu lukemiseen vaan voidaan käyttää johonkin mielenkiintoisempaan.

    A-plus

    Täällä MyCoursesissa on vain ohjaussivu kurssin varsinaiselle alustalle A-plus -palvelussa. Pääset "plussaan" kurssin avautuessa 5.9 klo 10:00 tästä linkistä:

    Ohjelmointistudio 1 A-plussassa

    Ennen kurssin alkamispäivää 12.9 kurssisisältöön ja pisteisiin voi tulla vielä muutoksia.