Topic outline

  • Kurssin voi suorittaa joko pelkällä tentillä tai kurssipisteillä + tentillä. Kurssipisteillä + tentillä suorittaessa tentin pisteiden painoarvo muihin pisteisiin nähden on 2,5. Henkilökunta valitsee automaattisesti opiskelijan kannalta paremman suoritustavan, sitä ei tarvitse itse valita.

    Luennoille osallistuminen ei ole pakollista, mutta on suositeltavaa. Kunkin luennon materiaali kannattaa myös jo etukäteen lukea vähintään päällisin puolin, niin voi tarvittaessa kysyä jos jokin aihe jää epäselväksi. Ennen maanantain luentoa on tarjolla ennakkotehtävä, josta voi saada enintään kaksi kurssipistettä. Molemmilla luennoilla on tarjolla luentotehtävä, johon vastaamisesta saa yhden kurssipisteen. Luentotehtävän kysymys annetaan luennolla. Viikottaisista laskuharjoituksista voi saada maksimissaan kolme pistettä. Yhteensä esitehtävistä voi saada maksimissaan 6 , luentotehtävistä 12 ja laskuharjoitustehtävistä 21 pistettä. Tentistä voi saada maksimissaan 24 pistettä.

    Kannattaa liittyä kurssin Teamsiin (linkki sivun alalaidassa); se on näppärä tiedotuskanava pikkujutuissa, ja siellä voi myös kysyä kysymyksiä kurssiin liittyen (ja vastata kysymyksiin, jos sattuu tietämään vastauksen!).

    • File icon
      Kurssin materiaali File
      Not available unless: You are a(n) Student
    • File icon
      Yleisohjeita laskuharjoitustehtäviin File
      Not available unless: You are a(n) Student
    • Näistä laskuista ei saa kurssipisteitä; ne on tarkoitettu harjoitteluun.

    • URL icon
      Kurssin Teams URL
      Not available unless: You are a(n) Student

      Kurssin Teams-kanavalla voit seurata kurssin uutisia ja kysyä kysymyksiä.