Topic outline

    • Assignment icon
      Projektisuunnitelma Assignment
      Not available unless: Your User account contains (use: aalto.fi) contains aalto.fi

      Kaikkien ryhmän jäsenten on palautettava joko sama tai hätätilassa eri suunnitelma. Palauta projektisuunnitelma PDF-muodossa tähän ma 10.10.2022, viimeistään pe 14.10. klo 21 asti. Palautukset eivät näy muille opiskelijoille. Suunnitelman optimipituus on 1-2 sivua yhtenä tiedostona. Suunnitelma ei sido ryhmäänne millään tavalla. On selvää, että projekti muuttuu kurssin aikana – jopa aiheen saa vaihtaa tarvittaessa. Suunnitelma auttaa sekä teitä että nimikkoassistenttianne koordinoimaan projektityötä. Suunnitelmaa ei tarvitse enää myöhemmin päivittää MyCoursesiin. Projektien dokumentointi (erittäin tärkeä tehtävä!) tapahtuu sitten Aalto-Wikissa!

    • Assignment icon
      Opiskelupäiväkirja - Course diary (Final, #1 & #2) Assignment
      Not available unless: Your User account contains (use: aalto.fi) contains aalto.fi

      Palauttakaa tänne päiväkirjan 1. osa, ja myöhemmin sitten 1. ja 2. osa yhdistettynä. Arvostelu perustuu jälkimmäiseen palautukseen, mutta silti ensimmäinen palautus kurssin puolivälissä on tarpeellinen! Katso erillinen ohje (ohessa).

      PDF-muoto on suositeltavin. On helpointa, jos palautatte kurssin lopussa päiväkirjan loppuosan niin, että samassa tiedostossa on aina myös alkuosa (tarvittaessa täydennettynä).