Topic outline

 • Valinnaisia tehtäviä valitaan yksi. Tarjolla on neljä tehtävää:

  1. Akateemiset opiskelutaidot
  2. Lukutehtävä: Superopiskelija
  3. Uratavoitteet ja -suunnitelmat
  4. Stressless


  Kolme ensimmäistä tehtävää ovat itsenäisesti suoritettavia. Neljänteen tehtävään liittyy orientoiva ennakkopalautus sekä varsinainen tehtävä, joka koostuu työpajatyöskentelystä ja reflektiopalautuksesta.

  • Hyväksytty suoritus edellyttää tehtävään liittyvien kaikkien palautusten tekemistä sekä mahdolliseen lähiopetukseen osallistumista.
  • Palautuksia lukevat Tuula ja Piia, kolmannen ja neljännen tehtävän kohdalla myös ura- tai opintopsykologi.
  • Reflektiopalautuksista tai vastaavista lopputehtävistä annetaan joko kaikille tehtävän valinneille opiskelijoille yhteistä palautetta tai jokaiselle erikseen henkilökohtaista palautetta. Jokaisesta tehtävästä myös kerätään palautetta tehtävän päätyttyä - kerrothan, mitä pidit tehtävästä!


  Tutustu alla oleviin tehtävien kuvauksiin ja valitse sen jälkeen yksi sinua kiinnostava tehtävä kohdassa Valinnaisen tehtävän valinta. Huomaathan, että neljännessä tehtävässä on rajattu osallistujamäärä. Kun olet tallentanut valintasi, valitsemasi tehtävän kohdalle tulee näkyviin ajankohta, jolloin saat lisätietoa tehtävästä. Materiaali ja palaukset kuhunkin tehtävään liittyen julkaistaan tällä sivulla kunkin tehtävän alla tehtävän käynnistyessä. Tehtävään liittyvistä tarkemmista ohjeista viestitään MyCoursesin uutistoiminnon avulla, joten ethän estä viestin ohjautumista aalto-sähköpostiisi.

  • Valitse yksi tehtävä pe 16.9. klo 18 mennessä.