Topic outline

 • Not available unless: You are a(n) Student

  HUOM! Tämä kurssin toteutus (P04) toteutetaan kokonaan etäteknologian välityksellä. Yhteisiä tapaamisia kampuksella ei siis ole, vaan kurssille osallistuminen tapahtuu Zoom-tapaamisten kautta. 

  Tässä linkki Zoom-tilaan: https://aalto.zoom.us/j/64160783135 .

  Kurssilla käydään läpi ja harjoitellaan työelämän keskeisiä viestintä- ja tiimityötaitoja kuten rakentavaa vuorovaikutusta, kuuntelua, tarinankerrontaa, statusilmaisua, toisten ideoiden laajentamista yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä vaikuttavan esiintymisen ja neuvottelutaidon perusteita.

  Kurssi järjestetään ns. "flipped classroom"-toteutuksena. Tämä tarkoittaa sitä, että olennainen osa kurssia on itsenäinen valmistautuminen ennen jokaista luentoa (lukemalla aiheeseen ja luentoon osoitetut tekstit ja katsomalla kurssivideoita, jotka löydät luentokerroittain järjestettynä vasemman puolen palkista kohdasta "Materials"). Nämä artikkelit ja videot korvaavat perinteisesti tunneilla olleet "luento-osuudet," joilla käytäisiin läpi teoriaa. Jokainen tapaaminen käytetään teorian läpikäymisen sijaan aktiviteetteihin, joilla sovelletaan ja syvennetään itsenäisesti jo opiskeltua materiaalia. Etätoteutuksen vuoksi kurssin tehtävät eivät vaadi lähitapaamisia edes oman ryhmän kanssa, vaan kaikki tehtävät voi suorittaa etänä.

  Tiedotan kaikista kurssiin liittyvistä asioista "Announcements" -toiminnon kautta, joten kannattaa laittaa asetukset niin, että saat sieltä itsellesi aina viestin, kun sinne tulee jotain.

  Mikäli teille tulee kysyttävää kurssin sisältöön, sen suorittamiseen, poissaoloihin, tai muuhun liittyen, laitattehan sähköpostia suoraan minulle osoitteeseen aleksi.m.soini@aalto.fi . Nähdään kurssilla! 

  terveisin, Aleksi