Topic outline

 • Jos olet suorittanut Liiketoimintaosaamisen perusteita aikaisemmin tai haluat muusta syystä muita opintoja ekalle vuodelle, voit lähteä etsimään opintoja näiden vaihtoehtojen kautta:

  1. Kieliopinnot: Mitä tutkintoon edellytetään, mitkä kielet kiinnostaa, minkälainen taitotaso edellytetään vaihto-opiskeluun? Lisätietoa

  2. Mieti, mikä sinua kiinnostaisi pääaineena ja/tai sivuaineena. Pääaineen opintoja et voi vielä opiskella, koska sinulla ei ole pääaineeseen opinto-oikeutta, mutta voit tehdä suunnittelemasi pääaineen opintoja sivuaineena. Sivuaineopinnot sopivat sitten pääaineeseen, sivuaineeseen tai vapaasti valittaviin opintoihin.

  Kaikkia Aallossa järjestettäviä kursseja pääset selaamaan osoitteessa courses.aalto.fi.

  Kursseja valitessa tarkista niiden esitietovaatimukset sekä opetusohjelmat, jotta tiedät, onko sinulla riittävä osaaminen kurssille ja sopiiko se aikatauluusi.

  Jos olet tehnyt pääainevalinnassa huomioitavia opintoja aikaisemmin, kannattaa niiden tilalle tehdä muita opintoja, koska pääainevalinnassa huomioidaan vain 1.8.2022-28.6.2023 välillä tehdyt opinnot. Lisätietoa opintojen vaatimuksista pääainevalinnan valintaperusteista