Topic outline

  • Forum icon
   OMAN PROJEKTIN ESITTELY: ohje ja omien materiaalien tilaaminen Forum
   Not available unless: You belong to M01 (SISU)

   OMA PROJEKTI TEHTÄVÄNANTO:

   Vapaavalintainen 2-3 esineen/veistoksen kokonaisuus. Työskentelytapa vapaa, materiaalivalinta vapaa, mutta käytössä olevien materiaalien puitteissa. 

   Tee omasta projektistasi esittely perjantaiksi (klo 13-14). Projekti esitellään studiolla, voit tulostaa sen, esittää sen luonnoskirjastasi tai näyttää tabletilta/toietokoneelta. Puhelimen näyttö on liian pieni jokaisen kurssilaisen katsottavaksi. Voit esittää luonnoksia, inspiraatiokuvia yms, jotta saamme käsityksen siitä mitä haluaisit omana projektinasi tehdä. Jos haluat tehdä useamman idean tai testailla asioita, jäsennä tarkemmin mitä ainakin, ja pohdi aikatauluasi.

   Sen lisäksi, ensi keskiviikoksi 3.5. lisää tähän forumille mitä materiaaleja tarvitset omaa projektiasi varten 30 e budjetillasi. Tilaamme tuotteet Kerasil.fi verkkokaupasta. Jos tilaat lasitteita tai väriaineita, huomioi, että niissä mainitaan että ne soveltuvat korkeaan polttoon, 1180-1250 °C tai yli. Voitte myös yhdistää budjettejanne, jos vaikka useampi haluaa käyttää jotain kalliimpaa materiaalia. Neuvotelkaa nämä keskenänne. Jos uskot tarvitsevasi lisää savea, esim. dreijausprojekti voi vaatia enemmän savea, laita listalle se, saat budjetilla 2 säkkiä savea. Lista käytössäsi olevista savista on etusivulla. Käyn läpi materiaalit jokaisen kanssa keskiviikkona, jotta ette vahingossa tilaa jotain joka ei sovellu projektiisi. 

   Koostan materiaalitilauksen ensi viikon perjantaina 5.5., joten vain siihen mennessä tehdyt listat ehtivät mukaan. Sen jälkeen voit tehdä yksittäiset ostot omalla vaivalla ja periä summan takaisin Aallon järjestelmän kautta.