Topic outline

 • General

  • Tervetuloa mukaan visuaalisen viestinnän muotoilun syksyn 2022 kypsyysnäytetekstipajoihin!


   Huom! Runsaan osallistujamäärän takia ykköspajoja järjestätään kaksi.

   Ensimmäinen paja on
   ti 11.10. kello
   15.15–16.45 U115a (Kandidaattikeskus, Otakaari 1), opettaja Milka Toikko
   TAI rinnakkaisryhmä: 
    ti 25.10. kello 15.15.-16.45 U413a (Kandidaattikeskus, Otakaari 1), opettaja Maija Lepola
   • Rinnakkaisryhmän opiskelijoille on ilmoitettu uusi aika.
   • Sisältö: Käsittelemme ensimmäisessä pajassa tarkemmin erityisesti johdannon tehtävää ja annatte vertaispalautetta toisillenne. Mieti jo ennalta kysymyksiä kirjoitusviestinnän opettajalle tekstistä, sen rakenteesta tai kielestä.
   • Teksti: Ota koneelle mukaan työsi tämänhetkinen johdanto ja valmistaudu jakamaan se pienryhmälle. Jos osallistut VVM:n syksyn 2022 kandiseminaariin, palauta johdantosi seminaarin MyCo-sivulle. Muiden ei tarvitse palauttaa tekstiä ennalta.

   Toinen paja on molemmilla ryhmillä perjantaina 25.11. kello 13.15-14.45 U410a
   • Sisältö: Toiseen pajaan mennessä olet jo työstänyt tekstiäsi pidemmälle ja saat palautetta tekstistä sekä kurssilaisilta että opettajalta. Pajassa opiskelijat lukevat otteita toistensa teksteistä ja antavat ja saavat palautetta.
   • Teksti: Toista pajaa varten palautat opettajalle viisisivuisen tekstinäytteen viimeistään pe 18.11. alla olevaan palautuslaatikkoon. Jos osallistut nyt myös Milkan tai Maijan Kirjoita asiantuntevasti -kurssille: voit palauttaa joko samat tai eri sivut kurssille ja pajaan. Jos palautat Milkan pajaan ja kurssille samat sivut, riittää palautus vain pajan tai kurssin palautuslaatikkoon.
   • Saat kirjoitusviestinnän opettajan palautteen ennen pajaa ja tarvittaessa ehdit muokata tekstiä ennen työn lopullista palautusta. Huomaa, että opettaja voi pyytää täydennystä tekstiin ennen sen hyväksymistä. Hyväksytty tekstinäyte ja pajaosallistuminen toimii kypsyysnäytteenä
    
   Nähdään pajoissa!
   Milka Toikko ja Maija Lepola