Översikt

 • (This page in English)

  Kurssin ilmoittautuminen on päättynyt! Tiedoksi, että kurssi toteutetaan myös 2. periodissa, ja sen jälki-ilmoittautuminen on auki 24.10. klo 10 asti! Katso sen aikataulut sivulta https://mycourses.aalto.fi/course/view.php?id=37868

  Kohti parempaa opiskelua (3 op) on tarkoitettu kaikille opiskelijoille, jotka haluavat kehittää omaa oppimistaan ja työskentelyään, harjoitella erilaisia keinoja, jotka auttavat voimaan ja opiskelemaan paremmin sekä oppia tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja.

  Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa ja sillä ei ole säännöllisiä luentoja (otsikon "luento-opetus" tulee Sisusta, sitä ei saa pois). Kurssin aikataulu löytyy kuvan alta. Kurssi etenee viikoittaisissa asiakokonaisuuksissa, joiden avulla teet yhdessä pienryhmäsi kanssa kurssilla annetut tehtävät annetussa aikataulussa.

  kurssikuvaus

  Kurssin aikataulu:

  • aloita ajanseurantatehtävä viimeistään 5.9.22 ja tee sitä päivittäin seitsemän päivän ajan
  • palauta ajanseurantatehtävä ja muut ennakkotehtävät viimeistään sunnuntaina 11.9.2022
  • ennakkotehtävät ajallaan palauttaneille vahvistetaan kurssin aloitus ja pienryhmäjako 12.9.2022 aamupäivän aikana
  • aloitustapaaminen on 12.9.2022 klo 14.00-15.00 Zoomissa (löydät linkin kurssin viikolta 1, kunhan olet palauttanut ennakkotehtävät ajallaan)
  • kurssin työskentely tapahtuu pienryhmissä, jotka tapaavat kurssin teemojen tiimoilta joka viikko tämän periodin ajan. Sopikaa keskenänne viikkotapaamisen ajankohta ja paikka (online (&missä välineessä) tai livenä, kuka kutsuu)
  • vapaaehtoisessa ryhmätapaamisessa kurssiviikoilla 4-5 ryhmälläsi on mahdollisuus kysyä ja keskustella kurssin teemoista kurssia ohjaavan opintopsykologin tai opon kanssa. Ajanvaraus näihin tapaamisiin aukeaa kurssiviikolla 2.