Osion kuvaus

 • JOIN-A0001 Pienryhmän ohjaus

  Tervetuloa kurssille Pienryhmän ohjaus!


  Aloita kurssi valitsemalla se korkeakoulu, jonka opiskelijoita tulet tutoroimaan lukuvuonna 2023 - 2024. Voit tarvittaessa valita useita ryhmiä. Kun olet valinnut ryhmän, näet vasemman laidan valikossa valitsemasi koulun sivun. Korkeakoulusi sivulla on ohjeet raportin kirjoittamisesta ja palautuslaatikot raporteille sekä mahdollinen korkeakoulukohtainen materiaali ja aikataulut. Pyrimme siihen, että kaikki yliopiston ja korkeakoulun suunnalta tuleva materiaali ja tiedotus tutoreille/ISOille kootaan tälle kurssille. 
  Jos olet jo aiemmin suorittanut tämän kurssin, et voi saada uudelleen opintopistettä tästä samasta kurssista.

  AYY:n Tutorkoulutus järjestetään keväällä 2023 pääosin lähitoteutuksena (kaksi koulutusta järjestetään Zoomissa). Jos et pääse osallistumaan koulutukseen livenä tai etänä, teethän korvaavat tehtävät MyCoursesissa kesän aikana. Katso myös oman koulusi sivu, se näkyy sinulle sen jälkeen, kun olet valinnut koulusi tältä sivulta. 

  Tutorkoulutukset 2023-osiosta löydät mm. seuraavat tiedot:

  • Ilmoittautuminen koulutukseen 
  • Koulutusmateriaalit 
  • Koulutuspalautelomake 
  • Tutorpaidan tilauslomake 
  • Koulutuksen korvaavat tehtävät

  Katso myös oman koulusi sivu, se näkyy sinulle sen jälkeen, kun olet valinnut oman koulusi tältä sivulta.

  Huom! Mikäli tuutoroit suomenkielisessä ohjelmassa opiskelevia uusia opiskelijoita, tämä kurssi on sinulle oikea valinta. Jos tuutoroit opiskelijoita, jotka opiskelevat englanninkielisessä ohjelmassa ja ovat suomenkielisiä, valitse siinä tapauksessa kurssi JOIN-A0002. Are you looking for course JOIN-A0002 Conducting small group activities for international students? Please see: https://mycourses.aalto.fi/course/view.php?id=38349

  Tutor Flow Chart:

  The tutor flow chart is here to help guide and orient you throughout the tutoring process. / Tutor flow chart on tehty auttamaan ja opastamaan sinua tutorointiprosessin aikana.

  Tutor Flowchart diagram - the beginning of the actual tutor flow chart. Please open the flow chart pdf to view the full map.
  Please download the PDF to view the full tutor flow chart! / Lataa PDF ja tutustu tutor flow chart -kaavioon!