Topic outline

  • Yleistä tietoa



    Luennot järjestetään C-salissa kolmesti viikossa klo 8.15. Ensimmäinen luento järjestetään 4.9. ja luennoille pyritään järjestämään etäkuuntelumahdollisuus (katso Luentojen etäkuuntelu).

    Laskuharjoitustehtävät ovat pakollinen osa kurssin suorittamista ja ne julkaistaan MyCoursesissa maanantaisin. Tehtävät palautetaan ajoissa saman viikon sunnuntaihin klo 23.00 mennessä. Tehtäviin saa tarvittaessa apua laskutuvissa, joista perjantain laskutupa järjestetään etänä (katso Etälaskutupa). Suosittelemme osallistumista viikoittain yhteen itselle sopivaan laskutupaan. Laskuharjoitustehtäviin ei saa vinkkejä sähköpostilla – pyydämme sen sijaan osallistumaan laskutupiin.

    Tentti (17.10.) on pakollinen osa kurssin suorittamista ja tenttiin ilmoittautuminen tapahtuu automaattisesti kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä. Uusintatenttiin (12.12.) on ilmoittauduttava Sisussa erikseen. Tentissä on neljä laskuharjoitustehtävän tyyppistä tehtävää, joihin vastataan kynällä ja paperilla. Tenttiin voi tuoda laskimen ja käsinkirjoitetun kaavakokoelman (yksi A4).

    Loppuarvioinnissa 30% pisteistä tulee laskuharjoituksista ja 70% tentistä. Sekä laskuharjoitukset että tentti ovat pakollisia ja suoritettava hyväksytysti. Läpipääsyrajat ilmoitetaan myöhemmin.

    Undervisningsspråket i kursen är finska. Du kan lämna in lösningar på svenska. Studeranden har därtill rätt att få tentamensfrågorna på finska och svenska samt svara i tentamen på finska eller svenska.

    • Not available unless: You are a(n) Student
      URL icon
      Kurssin oppikirja URL
      Aalto on hankkinut oppikirjan digiversion kurssin opiskelijoiden käyttöön.
    • Not available unless: You are a(n) Student
      URL icon
      Luentoaktiviteetit (Presemo) URL
      Luentoaktiviteetteihin osallistutaan tämän linkin kautta.
    • Not available unless: You are a(n) Student
      URL icon
      Luentonauhoitukset URL
      Huom. Luentonauhoitukset on tarkoitettu katsottavaksi vain mikäli et päässyt luennolle esim. poissaolon tai aikatauluhaasteiden vuoksi. Videoita ei tarvitse katsoa mikäli olit luennoilla ja luennoista ei jäänyt epäselvyyksiä. Kurssia ei suositella suoritettavaksi pelkkiä videoita katsomalla, sillä videot jäävät helposti roikkumaan ja usean videon katsominen peräkkäin ei ole oppimisen kannalta edullista.
    • Not available unless: You are a(n) Student
      URL icon
      Etälaskutupa (Zulip) URL
      Etälaskutupa järjestetään perjantaisin klo 8.15 alkaen kurssin Zulip-chatissa.