Topic outline

  • ma ti ke to pe
    8 luento luento luento etälaskutupa
    10 laskutupa
    12
    14 laskutupa laskutupa
    16 palautus


    Luennot järjestetään kolmesti viikossa klo 8.15. Luennoille pyritään järjestämään etäkuuntelumahdollisuus.

    Laskuharjoitustehtävät ovat pakollinen osa kurssin suorittamista ja ne julkaistaan MyCoursesissa tiistaisin. Tehtävät palautetaan ajoissa seuraavan viikon maanantaihin klo 17.00 mennessä! (Viimeisen viikon tehtävät palautetaan poikkeuksellisesti perjantaina!) Tehtäviin saa tarvittaessa apua laskutuvissa, joista perjantain laskutupa järjestetään etänä. Tehtäviin ei saa vinkkejä sähköpostilla – pyydämme sen sijaan osallistumaan laskutupiin.

    Tentti (19.4.) on pakollinen osa kurssin suorittamista ja tenttiin ilmoittautuminen tapahtuu automaattisesti kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä. Uusintatenttiin on ilmoittauduttava Sisussa erikseen. Tentissä on neljä laskuharjoitustehtävän tyyppistä tehtävää. Tenttiin voi tuoda laskimen ja käsinkirjoitetun kaavakokoelman (yksi A4).

    Loppuarvioinnissa 30% pisteistä tulee laskuharjoituksista ja 70% tentistä. Sekä laskuharjoitukset että tentti ovat pakollisia ja suoritettava hyväksytysti. Läpipääsyrajat ilmoitetaan myöhemmin (katso osio Tentti 19.4.).

    Undervisningsspråket i kursen är finska. Du kan lämna in lösningar på svenska. Studeranden har därtill rätt att få tentamensfrågorna på finska och svenska samt svara i tentamen på finska eller svenska.

    • URL icon
      Kurssin oppikirja URL
      Not available unless: You are a(n) Student
    • URL icon
      Perjantain etälaskarit URL
      Not available unless: You are a(n) Student
    • URL icon
      Luentonauhoitukset URL
      Not available unless: You are a(n) Student
      Huom. Luentonauhoitukset pyritään lataamaan tänne saman vuorokauden aikana. Kaikkia luentonauhoituksia ei välttämättä ole saatavilla esimerkiksi nauhoitusongelmien vuoksi. Luennot järjestetään ensisijaisesti lähiopetuksena.