Topic outline

  • Tervetuloa Sähkö ja magnetismi -kurssille!


    Kurssi alkaa IV periodissa. Ensimmäinen luento on tiistaina 27.2. klo 10:15 salissa TU2 ja sitä ennen klo 10:00 on 1. esitehtävän deadline.

    Kurssin suoritus perustuu viikoittain palautettaviin tehtäviin ja kahteen välikokeeseen. Kurssilla on lähiopetusta, mutta tehtävät palautetaan sähköisesti joten omatoiminen etäopiskelu on mahdollista. Välikokeisiin pitää toki osallistua paikan päällä. Katso tarkemmat tiedot alasivulla "Kurssin toteutus".

    Ilmoittaudu kurssille Sisussa. Opettajilla ei ole oikeuksia puuttua ilmoittautumisiin Sisussa, joten ongelmatapauksissa pitää pyytää apua Opiskelijoiden palvelupisteeltä.

    Kurssin välikokeisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan kurssi-ilmoittautuminen riittää. Kurssilla järjestetään lisäksi mahdollisuus uusia jompikumpi välikoe rästitenttitilaisuudessa 17.6. Tämä uusinta näkyy erillisenä "Tenttinä" Sisussa ja uusintaan pitää ilmoittautua viimeistään 10.6. Tämän toteutuksen toinen ja viimeinen välikoeuusinta järjestetään 9.9.

    Yhteydenotot kurssihenkilökuntaan pääasiallisesti kurssin Telegram-ryhmän tai MyCourses-keskustelupalstan kautta (ks. linkit alempana tällä sivulla). Henkilökohtaisemmissa asioissa voit lähettää sähköpostia kurssin opettajalle (henrik.wallen@aalto.fi).

    • Täältä löydät tietoa kurssin käytännöistä ja suorituksesta.

    • Page icon
      Ohjeita eri aktiviteetteihin Page
      Not available unless: You are a(n) Student

      Täältä löydät ohjeet kaikkien aktiviteettien tekemiseen. 

    • Täällä voit lähettää kurssihenkilökunnalle yleisiä kysymyksiä kurssijärjestelyistä. Pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti työaikojen puitteissa.

    • URL icon
      Kurssin Telegram-ryhmä URL
      Not available unless: You are a(n) Student
    • Voit vapaasti osallistua mihin laskariryhmään haluat. Tällä ryhmävalinnalla valitset mitkä laskariryhmät näkyvät MyCoursesin kalenterissasi ja samalla ryhmävalinta auttaa arvioimaan missä ryhmissä on odotettavissa ruuhkaa. Eli vaikka tämä ryhmävalinta ei ole sitova, on erittäin toivottavaa että pidät laskariryhmävalintansi ajantasalla. (Älä turhaan valitse ryhmää jos et aio osallistua.)

      Ryhmä Aika Paikka
      XXH1 to 8–10 TU1
      XXH2 to 10–12 TU1
      XXH3 to 12–14 TU1
      XXH4 to 14–16 TU1
      XXH5 to 16–18 TU7
      XXH6 pe 8–10 U4/U1
      XXH7 pe 10–12 U4/U1
      XXH8 pe 12–14 U4/U1
      XXH9SV  to 14–16  
      TU6 på svenska