Topic outline

 • Tervetuloa kurssille Solu- ja molekyylibiologia!

  Kurssikirja on Alberts et al., Essential Cell Biology (W. W. Norton, 5. tai 6. painos). Kurssilla käytetään myös saman kustantajan elektronista oppimisympäristöä. Kurssille ilmoittautuneet opiskelijat saavat koodin ja käyttäjätunnuksen elektroniseen oppimisympäristöön, jonka kautta saa käyttöönsä elektronisen oppikirjan sekä suoritettavat tehtävät. Kurssin arvosana muodostuu elektronisten ja mahdollisten muiden tehtävien ja demojen suorittamisesta sekä tentistä, joka perustuu oppikirjaan, luentoihin, elektroniseen oppimismateriaaliin ja/tai muihin kurssin aikana jaettaviin materiaaleihin ja tehtäviin. Kurssia ei voi suorittaa pelkästään tenttimällä.

  Kurssin yleiset asiat ja aikataulu käydään läpi ensimmäisellä luentokerralla 8.9.2023. Luentoja ei tallenneta. On erittäin tärkeää, että sinulle on selvillä kurssin tiedotusasiat heti kurssin alussa! Kurssi sisältää tehtäviä, joita ei voi suorittaa enää määräaikojen umpeuduttua. Seuraa myös sähköpostin kautta tulevaa tietoa ja aikatauluja.


  If you will attend the course from the English Bachelor programme, please contact the responsible teacher Heli Viskari (heli. viskari at aalto.fi) before the course starts if you haven´t done so yet, thanks! Also, please note that the course contains excercises in addition to the final exam. The lectures will be held in Finnish.

  • File icon
   Arvosanat, Grades tentti/exam 5.12.2023 File
   Not available unless: You belong to L01 (SISU)