Topic outline

  • Päivitys 30.4. kypsyysnäytteen suoritustapaan

    Koska tekstipajatyöskentely ei 26.4. toteutunut
    ,
     kandidaatintutkinnon
    pakollinen kypsyysnäyte täytyy suorittaa erillisenä esseekypsyysnäytteenä. Muodin toista tekstipajaa 10.5. ei siis järjestetä.

    Esseekypsyysnäyte on nelisivuinen essee opinnäytetyöhön liittyvästä aiheesta. Tarkemmat ohjeet esseekypsyysnäytteen tekemiseen löytyvät Kypsyysnäytteet-MyCourses-sivustolta ja kypsyysnäyte palautetaan tuolle sivustolle. Itserekisteröidy Kypsyysnäytteet-sivustolle, jotta näet palautuslaatikot. 

    Huomaa, että esseekypsyysnäytteiden viimeinen palautuspäivä on 7.6., mutta mikäli olet nyt valmistumassa, ota huomioon mahdollisen uusinnan tarvitsema aika (vähintään pari viikkoa). Kannattaa siis palauttaa essee mieluummin jo hyvissä ajoin toukokuun aikana. Kesäkuun määräpäivän jälkeen palautettuja kypsyysnäytteitä luetaan kesäloman jälkeen 12.8. alkaen.

      • Palauta mielellään koko työsi, mutta kerro tiedoston otsikossa tai tekstissä, mistä sivuista/luvuista toivot kommentteja.
      • Näet opettajan kommentit avaamalla palauttamasi tiedoston ja klikkaamalla puhekupla- ja kynä-ikoneita.
      • Jos opettaja pyytää täydennystä tekstiisi, palauta täydennetty versio viimeistään ma 22.5. Ota huomioon kypsyysnäytteen kriteerit (ks. ensimmäisen pajan diat) ja opettajan kommentit.