Topic outline

  • Hei Teemastudi-kurssille ilmoittautunut!

    Kurssi suoritetaan valiten jokin seuraavista. Mikäli suoritat kahden kolmesta ohjatusta kurssista eli vaihtoehdon 1, ei erillistä ilmoittautumista Teemastudio -kurssille tarvita.

    Vaihtoehto 1:

    Teemastudiossa opiskelija voi suorittaa kaksi kolmesta 3 op:n kurssista:
    1) Ajattelun kuvallisuudesta
    2) Solidaarisuus ja vieraanvaraisuus
    3) Digitalisaatio ja oppiminen II

     Vaihtoehto 2:

     Jokin yllä mainituista kursseista ja 3 op laajuinen projekti, jossa toteutuvat

    tarkoituksenmukainen työmäärä sekä tavoitteiden toteutuminen eli osaamistavoitteet

    1 Opiskelija on syventynyt valitsemiensa teema-alueiden käytäntöihin ja teorioihin.
    2 Opiskelijan taiteellinen, teoreettinen ja pedagoginen osaaminen ja toimijuus on laajentunut, ja hänen valmiutensa alan kehittämiseen ja kriittiseen arviointiin on monipuolistunut.

     Vaihtoehto 3:

     6 op laajuinen omaehtoinen projekti, jossa toteutuvat osaamistavoitteet sekä 6 op laajuinen työmäärä.

     Jos teet kahden ohjatun kurssin mallin, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua Teemastudio-kurssille. Jos suoritat joko 3 op osion tai koko 6 op omaehtoisesti, ilmoittaudu Teemastudio-kurssille (AXM-E1003) ja tee suunnitelma kurssin suorittamisesta ilmoittautumiseen mennessä. Kurssin suorittamisen suunnitelma lähetetään minulle s-postiosoitteeseen piritta.malinen@aalto.fi

     Omaehtoinen projekti voi olla taiteellinen kokonaisuus ja kirjallinen raportti tai teoreettinen. Tärkeintä on toteuttaa projekti niin, että se palvelee omaa syventymistä itselle merkitykselliseen aiheeseen, tekotapaan, teoreettiseen tai pedagogiseen osaamisalueeseen. Osaamisalueiden tulee täyttyä!

    (1 Opiskelija on syventynyt valitsemiensa teema-alueiden käytäntöihin ja teorioihin.
    2 Opiskelijan taiteellinen, teoreettinen ja pedagoginen osaaminen ja toimijuus on laajentunut, ja hänen valmiutensa alan kehittämiseen ja kriittiseen arviointiin on monipuolistunut.)