Topic outline

 • SCI3025.kand (Tuotantotalous)
  SCI3026.kand (Informaatioverkostot) 

  (OBS. Svenkspråkigt kandidatseminarium inom teknik JOIN.sv.kand)


  Tervetuloa syksyn 2022 kandiseminaarikurssille! Kurssi alkaa ke 6.9.2023 klo 12 avausluennolla, joka pidetään lähiopetuksena salissa TU7, Maarintie 8. 

  Kurssin luentoaika on tiistaisin klo 12-14 (pl avausluento). Kaikki kurssin tilaisuudet pidetään lähiopetuksena!

  Vastuuopettajat Risto Rajala (TUO) ja Fabian Fagerholm (INF), kurssiassistentti on Annika Viitala. Sähköposti etunimi.sukunimi@aalto.fi. Infon vastuuopettajat tavoittaa yhteisestä osoitteesta sci3026@aalto.fi.


  Kurssin kuvaus

  Kurssi toteutetaan tuotantotalouden ja informaatioverkostojen pääaineiden yhteistyönä. Kurssin toteutukseen osallistuvat myös Aalto-yliopiston Kielikeskus, Tutkimuspalvelut ja Oppimispalvelut.

  Kurssi koostuu kandidaatintyön laatimisesta valitusta aiheesta ohjaajan opastamana, ja sitä tukevista luennoista, työpajoista ja palautettavista tehtävistä. Opiskelija esittää kandidaatityönsä seminaarissa, ja opponoi toista työtä. Kurssin osana suoritetaan kypsyysnäyte. Kurssin eri vaiheet ja niiden aikataulu on esitetty alla. 

  Kurssin läpäisyvaatimukset

  • Hyväksytty kandidaatintyö, sen esittäminen seminaarissa ja toisen työn opponointi. 
  • Osallistuminen 4 luennolle, kahteen teksti- ja puhepajaan sekä opintopiiriin
  • Kaikkien palautettavien tehtävien suorittaminen aikataulussa, mm. tutkimussuunnitelma ja kandityö eri vaiheissaan, teksti- ja puhepajojen tehtävät
  • Muut vaaditut tehtävät: työn aihe, yhteydenotto ohjaajaan, ilmoitus aiheesta ja ohjaajasta MyCourses-palautuslaatikkoon
  • Tiivistelmätyöpaja on pakollinen niille, joiden koulusivistyskieli on suomi, mutta jotka kirjoittavat työnsä englanniksi, muille vapaaehtoinen. 

  Ilmoittautumiset teksti- ja puhepajoihin

  Ilmoittautuminen teksti- ja puhepajoihin on auennut niitä koskevalle alasivulle. 

  Aiemmat suoritukset

  Läsnäolo- tai osatehtäväsuoritukset aiemmilta lukukausilta ovat voimassa, varmista asia kuitenkin vastuuopettajaltasi. Huomaa kuitenkin, että tekstipajasuorituksia ei voi hajauttaa kypsyysnäytesuorituksen takia.