Topic outline

 • Kurssin suorittaminen

  HELMIKUUN kirjatentin arviointi on julkaistu sivulla Jatko-osa.

  Kurssin suorittamisessa on kaksi vaihetta: perusosa ja jatko-osa.

  Perusosa on MyCoursesissa ja siihen kuuluvat harjoitukset, verkkokokeet ja luennot 1-6. Perusosan hyväksytty suorittaminen on kaikille pakollinen, mikä tarkoittaa, että harjoituksista ja verkkokokeista on saatava vähintään 30,0 pistettä. Pelkästään perusosan tehtävillä voi saada parhaimmillaan arvosanan 3, johon vaaditaan 40,0  pistettä. Myös jatko-osaan pääsemiseksi perusosasta on kerättävä vähintään 40,0 pistettä. Harjoitusten ja verkkokokeiden kokonaispistemäärä on 45. 

  Jatko-osaan kuuluvat MyFinanceLab:n verkkotehtävät ja e-kirjaan (Berk and DeMarzo: Corporate Finance, 5. painos) perustuva kirjatentti. Jatko-osan suoritukset ovat välttämättömiä arvosanojen 4-5 saavuttamiseksi. Kirjatentti ei ole pakollinen suoritus eikä sillä voi kompensoida perusosan hyväksymisrajasta (30 p) puuttuvia pisteitä. Kurssin suuren osallistujamäärän ja tenttijärjestelyjen vuoksi kaikkiin kirjatentteihin on ilmoittauduttava erikseen Sisussa. Kirjatentit järjestetään salitentteinä (yleensä) Maarintie 8:ssa. Tarkempi salijärjestys kerrotaan tenttipäivänä talon ala-aulassa. Tenttien tulokset julkaistaan sivulla Jatko-osa. Siellä on myös julkaistu lisäinformaatiota (pdf) kirjatentistä.

  Suoritusaikataulun voi suunnitella oman kuormituksen ja tehtävien määräpäivien puitteissa. Harjoitustehtävät sulkeutuvat 19.11.2023 klo 23:59 ja verkkokokeet 10.12.2023 23:59. Perusosan tehtävät on kuitenkin viisasta tehdä tasaisella viikkorytmillä ja aloittaa I periodissa. Halu suorittaa jatko-osa on kerrottava sivun Verkkokokeet  lopussa olevassa kyselyssä viimeistään 15.12.2023Rekisteröityminen MyFinanceLab:iin on tehtävä viimeistään 22.12.2023 (vastaamisesta ei saa arviointipisteitä). Jatko-osan tehtävät ovat auki MyFinanceLab:ssa 25.02.2024 asti.

  Arvosanojen pisterajoista ja suorituksen viemisestä opintorekisteriin kerrotaan tarkemmin sivulla Arviointi.

  Piste- ja arvosanarakenne

  • Forum icon
   Helmikuun kirjatentin arviointi on julkaistu sivulla Jatko-osa.