Topic outline

  • Not available unless any of:
    • You are a(n) Teacher
    • You are a(n) Student

    MUISTA ILMOITTAUTUA ENSI MAANANTAIN TENTTIIN SISUN KAUTTA! 

    Ilman ilmoittautumista et pääse MyCoursesin tenttialueelle, johon tulee linkki SEB-tenttiin. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 11.5., jonka jälkeen ilmoittautuneet saavat tenttialueen näkyviin. 

    Tentistä:

    - Laskimet jaetaan opiskelijoille tenttisalissa. Tenttiin ei siis saa tuoda omaa laskinta. 

    - Tenttiaika on kolme tuntia. 

    - Kurssin tentti ja uusintatentti järjestetään valvottuna salitenttinä, jonka opiskelija tekee tenttisalissa sähköisesti omalla tietokoneellaan. Katso lisäohjeet kurssisivustolta. 

    - Tentissä on 40 monivalintakysymystä. Kysymyksissä on neljä vastausvaihtoehtoa. Tehtävät on laadittu siten, että kuhunkin tehtävään on vain yksi oikea tai lähinnä oikea vastaus.

    - Monivalintakysymyksissä oikeasta vastauksesta annetaan 3 pistettä ja väärästä vastauksesta -1,01 pistettä. Tyhjä vastaus on 0 pistettä. 

    - Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan, että opiskelija vastaa vähintään kymmeneen (10) tehtävään. 

    - Tentin laatii rahoituksen laitoksen professoreista koostuva työryhmä. 

    - Tentissä on eri vaikeustason kysymyksiä, helpohkoista hyvinkin vaativiin. Tämän takia tenttipisteitä voidaan tarvittaessa skaalata ylöspäin, jotta kurssin arvosanajakauma näyttää samankaltaiselta aiempien Rahoituksen perusteiden kurssikertojen kanssa.

    -------------------------------------------

    Tervetuloa Rahoituksen perusteisiin! Kurssin vastuuopettaja on professori Peter Nyberg ja harjoituksista sekä kurssiadministraatiosta vastaa MSc Anniina Korhonen. 

    Tutustuthan kurssikuvaukseen sekä aikatauluun. Linkit luentotallenteisiin löydät täältä (linkki), ja luentomateriaalit (linkki) sekä demoharjoitusten materiaalit (linkki) löytyvät myös näiltä sivuilta. Palautettavat harjoitukset sekä palautusboksit löytyvät tältä välilehdeltä (linkki).

    Kannattaa myös osallistua päivystystunneille, joissa voitte esittää kysymyksiä harjoituksista sekä jutella kurssin opettajien kanssa (osallistuminen täysin vapaaehtoista).